| Muflă a întrebat:

Care e cel mai tâmpit mod în care ţi-ai sărbători ziua?

39 răspunsuri:
| ViezurE a răspuns (pentru Muflă):

Şi eu am 16 femeie, fac 17 în ianuarie.__.

| HepiBăluns a răspuns:

Sa primesc o invitatie la concertul lui bieber. X_x
Sau sa ma intalnesc cu profa de chimie...

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns (pentru ViezurE):

U esti varsator?

| ViezurE a răspuns (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Capricorn,wtf?

| traficantadepufuleti1234 a răspuns:

Pai am ascultat-o pe bunicamea in continu :sa te mai tunzi,sa fi cuminte,sa inveti,sa-ti asculti parinti, sa ma mai vizitezi, sa vi pe la biserica... x_x bine macar ca aveam castile in urechi si nu stiu in rest mai nimic important x_x

| EdiT a răspuns:

*ByBeRoN 'n' MaNeLe mode on*

Haualeu phai sa nu aschult byeber shau manele o zhi chred cas muri mancataș.

FatalEror: 400cx436445x555aipomenitdeJeBe.

Windows is shutting down...

| condemnedAntagonist a răspuns:

Sa dormi toata ziua, te scoli la 12 de noapte pleci la bunica, aprinzi un tort, adormi cu capu in el, si cand iesi de la baie, iesi fara pantaloni -_-
fosta mea zi superba de nastere...

| คlєxヅ a răspuns:

Cand m-a duceam la wc, si scoteam un rahatel pentru tort, si pe urma as invita 581 de copchii ca sa vina si as pune lacatu la poarta, iar pe urma as lua drujba si le-as taia pantofii din picioare.Iar pe urma ar mai fi tampit cand as baga niste melodii oribile cu niste razgaiati tampiti care habar nu au sa cante.Pe urma as baga o casetuta cu desene tampite care enerveaza pe oricine,iar la computer as baga un filmulet cu care trebuie sa pui degetul pe ecran si sa faci diferenta la niste peisaje, un copil se uita atent si wala! O fata de drac masturbandu-se!
Si pe urma as cauta niste cocalari pe messenger ca sa ii fac pe invitati sa planga.
Si pe urma as chema dentistul ca sa faca gauri in pareti cu un aparat de foto, si pe urma l-as chema pe Justin Biberon cu biberoane lipite de haine si as aduce un caine zabalos in casa cu care l-as vedea pe super man indoind-o pe zana maseluta print toata casa pana ii cad banii si dintii din posetuta.Iar al 3 mod ar fi sa chem niste manelisti de ex: Guta,Florin Salam,Jean de la Craiova etc. Iar pe urma as baga voama urat mirositoare prin sampanie si as face pipi in suc pentru ca copii care vin la ziua mea sa vomite peste tot, iar pe urma as chema niste dansatori tampiti si enervanti care sa danseze ca niste scheleti handicaprosti, si sa chem o vaca in curte care sa latre...Si sa chem 50 de caini care sunt turbati si 100 de mâțe care sparg baloane in timp ce fug de ce-i 50 de caini.

| คlєxヅ a răspuns (pentru คlєxヅ):

Mama ce idei misto am.

Întrebări similare