Deci practic eu vreau sa mai zic raspunsul odata! Deci practic eu vreau sa te ajut Dar ma julit unu la antebrat si m-am chinuit atat sa fac antebratul, Deci practic diferentele sunt:
-Deci practic coca cola e mai neagra
-Deci Coca cola incepe cu C si pepsi cu P
-Deci practic eu beau acum o sticla de coca cola si mananc cina mea deci practic aceea cina este o punga de seminte.
Deci. teoretic Cola nu are nici o litera ca la Pepsi, deci practic, sunt diferite...
Aman2 sunt la fel de daunatoare.Mai bine incearca o apa sau un ceai.Am citit intr-o zi, in ziar(nu fac reclama mascata) ca un urs a murit dupa ce a baut o sticla de cola(sau pepsi). Initial oamenii l-au insetat si iau pus la dispozitie doar cola (pentru o reclama, cica "amuzanta") si le-a parut rau dupa.Noroc ca organismul nostru este mai rezistent la astfel de otrava comerciala.
Păi dacă vrei să pleci pe lună trebuie doar să-ți îndeși o sticlă de Cola și câteva Mentos în anus. Cu Pepsi nu merge. Pentru că e Pepsi.
In jurul orei acum 2 secunde, s-a constatat o... extorsiune a Fabricii Coca-Cola, din care nu am mai putut sa beau Cola cu prietenii in cafenea, si, dupa cum puteti vedea, am ajuns sa beau Pepsi, va arat daca vreti, uitati
P. S:Trivia/Amuzante
Phai dacaa pui o mentosana in cola nu face la fel ca la pepsi :]].
(Ph. ori facem experimente ori nu mai facem nu?)
Care e diferenta /? pai :
ambalajul, reclamele, firmele, vedetele, marketingul, persoanele care beau (cocalari/pepsicari) sunt diferite din toate punctele de vedere mai putin unul... ambele dauneaza grav sanatatii in cantitati industriale
Deci practic eu vreau sa spun ca dinferentele dintre coca cola sunt ca coca cola e cu C si pepsi e cu P
Eram acolo, doi indivizi m-au acostat cu o pepsi si o coca cola...cand am baut, am simtit ca am primit o julitura in antebrat, eu m-am chinuit sa-mi fac antebratul, ei mi-au dat de m-au julit.asa ca i-am dat o perversa ca pe targu ocna lu pepsi si cola.pepsi nu s-a spart
pai. ori pepsi e mai naspa ori nu mai e
Deci practic eu vreau sa mai zic raspunsul odata! Deci practic eu vreau sa te ajut Dar ma julit unu la antebrat si m-am chinuit atat sa fac antebratul, Deci practic diferentele sunt:
-Deci practic coca cola e mai neagra
-Deci Coca cola incepe cu C si pepsi cu P
-Deci practic eu beau acum o sticla de coca cola si mananc cina mea deci practic aceea cina este o punga de seminte.
Deci practi de ce nu m-ai lasat sa dau raspunsul
deci practic parca mi-ai dat o julitura si mi-ai rupt fundita! Eu mancam seminte! Pai ori mancam ori nu mai mancam?
LisaJulie întreabă: