| PerversuDePeTargulOcna a întrebat:

Care e diferenta dintre Cola si Pepsi? (Trivia/Amuzante)

Răspuns Câştigător
| LolaXLillyNuSpuneNimik a răspuns:

Deci practic eu vreau sa mai zic raspunsul odata! Deci practic eu vreau sa te ajut Dar ma julit unu la antebrat si m-am chinuit atat sa fac antebratul, Deci practic diferentele sunt:

-Deci practic coca cola e mai neagra
-Deci Coca cola incepe cu C si pepsi cu P
-Deci practic eu beau acum o sticla de coca cola si mananc cina mea deci practic aceea cina este o punga de seminte. laughing

22 răspunsuri:
| CristalClear a răspuns:

Deci practic, Cola e mai neagra.PS:Trivia/Amuzante.

| anyia a răspuns:

Pai prima bautura se scrie cu C iar a doua cu Plaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci diferenta e :

pepsi ma lasa mama sa beau
cola nu am voie decat pe ascuns

| Bya132 a răspuns:

Deci. teoretic Cola nu are nici o litera ca la Pepsi, deci practic, sunt diferite...

| ProjectJackpot a răspuns:

Aman2 sunt la fel de daunatoare.Mai bine incearca o apa sau un ceai.Am citit intr-o zi, in ziar(nu fac reclama mascata) ca un urs a murit dupa ce a baut o sticla de cola(sau pepsi). Initial oamenii l-au insetat si iau pus la dispozitie doar cola (pentru o reclama, cica "amuzanta") si le-a parut rau dupa.Noroc ca organismul nostru este mai rezistent la astfel de otrava comerciala.

| Muflă a răspuns:

Păi dacă vrei să pleci pe lună trebuie doar să-ți îndeși o sticlă de Cola și câteva Mentos în anus. Cu Pepsi nu merge. Pentru că e Pepsi.

Apache
| Apache a răspuns:

Numele...

| Marynna a răspuns:

In jurul orei acum 2 secunde, s-a constatat o... extorsiune a Fabricii Coca-Cola, din care nu am mai putut sa beau Cola cu prietenii in cafenea, si, dupa cum puteti vedea, am ajuns sa beau Pepsi, va arat daca vreti, uitatilaughing P. S:Trivia/Amuzantelaughing

| Gentiana a răspuns:

Cola e mai buna, si Pepsi e mai nebuna laughing

| kidDu_6567 a răspuns:

Phai dacaa pui o mentosana in cola nu face la fel ca la pepsi :]].

(Ph. ori facem experimente ori nu mai facem nu?)

| JustMeBăi a răspuns:

Deci, practic, e diferenta de firma!

| PinkTerror a răspuns:

Care e diferenta /? pai :

ambalajul, reclamele, firmele, vedetele, marketingul, persoanele care beau (cocalari/pepsicari) sunt diferite din toate punctele de vedere mai putin unul... ambele dauneaza grav sanatatii in cantitati industriale big grin

| AnaEindragostita a răspuns:

P nu e asa de bun ca C P. S. trivia/amuzante

Deci practic eu vreau sa spun ca dinferentele dintre coca cola sunt ca coca cola e cu C si pepsi e cu P laughing

| mihaielo a răspuns:

Eram acolo, doi indivizi m-au acostat cu o pepsi si o coca cola...cand am baut, am simtit ca am primit o julitura in antebrat, eu m-am chinuit sa-mi fac antebratul, ei mi-au dat de m-au julit.asa ca i-am dat o perversa ca pe targu ocna lu pepsi si cola.pepsi nu s-a spart

pai. ori pepsi e mai naspa ori nu mai e

| tomyk a răspuns:

Au cam accelasi gust dar, sunt de la firme diferite.winking

| Sconcsiş a răspuns:

Diferenta este 7
Cola - Pepsi = 7

| Meluma a răspuns:

Pretul \m/ laughing

| xxxxxxxx a răspuns:

Cola e naspa si oricum eu prefer fanta sau sprite

Deci practic eu vreau sa mai zic raspunsul odata! Deci practic eu vreau sa te ajut Dar ma julit unu la antebrat si m-am chinuit atat sa fac antebratul, Deci practic diferentele sunt:

-Deci practic coca cola e mai neagra
-Deci Coca cola incepe cu C si pepsi cu P
-Deci practic eu beau acum o sticla de coca cola si mananc cina mea deci practic aceea cina este o punga de seminte.

| acestaesteunnume a răspuns:

Pai cola nu e sexy ca si pepsilaughing

Deci practi de ce nu m-ai lasat sa dau raspunsul
deci practic parca mi-ai dat o julitura si mi-ai rupt fundita! Eu mancam seminte! Pai ori mancam ori nu mai mancam? tongue

Întrebări similare