Ah, pai sa vedem:
"M-a durut fix in fund de tine(si inca ma mai doare, ce stii tu), astfel incat nu m-am obosit sa ajung la timp, am asteptat sa mi se termine serialul preferat, am mers in vizita la bunica-mea, mi-am cumparat 3 tone de haine, am citi dou carti si am ascultat vreo 3 albume si in final mi-am adus aminte de tine si m-am decis sa vin doar pentru ca-mi dai flori, ca de, esti "jentleman". Mi le dai mai repede? Te roooooog!"
Eram într-o florărie, voiam să-ți iau flori. Când dintr-o dată, o navă spațială a apărut și extratereștrii m-au amenințat că o să te rănească dacă nu vin cu ei. M-au răpit, mi-au supt creierul (și mi-au luat florile!) și apoi m-au adus înapoi.Mi-am recăpătat inteligența cu care este evident că sunt înzestrată chiar peste măsură la momentul de față mâncând pui de la KFC. Questions?
Păi ştiţi că...să vedeţi, păi, *se foieşte/scarpină după urechi*, n-am avut chef. Ce, n-aţi spus dumneavoastră că nu e bine să ne stresăm?
şi
Sorry bro, eu batman batman.
"A trebuit sa-mi plimb lama. "
"Lama a facut pipi pe tema mea."
Lama = durerea in anus de tot de ma inconjoara.
Give me one informationes, unde bagi limba originala cand imprumuti alta?
aprp, bine ai venit in comunitatea TPU sau in mijlocul nostru
Intarziere :
cine:de ce ai intarziat?
eu : ce? nu te aud!
cine
E CE AI INTARZIAT?
eu: ce? mai tare!
cine : DE CE AI INTARZIAT? >((((
eu : mai usor, ca nu sunt surda! ![]()
teme :
profa :sa iti vad tema
eu :care tema?
profa:cea pentru azi!
eu :AM AVUT?!?!?!?!?!
profa: DA BINE INTELES CA DA!
eu: gata profa, se rezolva! pana ma gasiti dumneavoastra in catalog eu am si copiat-o!
"hmm..."...
Hmm...=e viata mea, dude, sinucide-te! ca nu am de ce sa iti dau explicatii ![]()
GorgeousGirl întreabă:
LisaJulie întreabă: