Ah, pai sa vedem:
"M-a durut fix in fund de tine(si inca ma mai doare, ce stii tu), astfel incat nu m-am obosit sa ajung la timp, am asteptat sa mi se termine serialul preferat, am mers in vizita la bunica-mea, mi-am cumparat 3 tone de haine, am citi dou carti si am ascultat vreo 3 albume si in final mi-am adus aminte de tine si m-am decis sa vin doar pentru ca-mi dai flori, ca de, esti "jentleman". Mi le dai mai repede? Te roooooog!"
Eram într-o florărie, voiam să-ți iau flori. Când dintr-o dată, o navă spațială a apărut și extratereștrii m-au amenințat că o să te rănească dacă nu vin cu ei. M-au răpit, mi-au supt creierul (și mi-au luat florile!) și apoi m-au adus înapoi.Mi-am recăpătat inteligența cu care este evident că sunt înzestrată chiar peste măsură la momentul de față mâncând pui de la KFC. Questions?
"hmm..."...
Hmm...=e viata mea, dude, sinucide-te! ca nu am de ce sa iti dau explicatii ![]()
Intarziere :
cine:de ce ai intarziat?
eu : ce? nu te aud!
cine
E CE AI INTARZIAT?
eu: ce? mai tare!
cine : DE CE AI INTARZIAT? >((((
eu : mai usor, ca nu sunt surda! ![]()
teme :
profa :sa iti vad tema
eu :care tema?
profa:cea pentru azi!
eu :AM AVUT?!?!?!?!?!
profa: DA BINE INTELES CA DA!
eu: gata profa, se rezolva! pana ma gasiti dumneavoastra in catalog eu am si copiat-o!
Give me one informationes, unde bagi limba originala cand imprumuti alta?
aprp, bine ai venit in comunitatea TPU sau in mijlocul nostru
Păi ştiţi că...să vedeţi, păi, *se foieşte/scarpină după urechi*, n-am avut chef. Ce, n-aţi spus dumneavoastră că nu e bine să ne stresăm?
şi
Sorry bro, eu batman batman.
"A trebuit sa-mi plimb lama. "
"Lama a facut pipi pe tema mea."
Lama = durerea in anus de tot de ma inconjoara.
GorgeousGirl întreabă:
LisaJulie întreabă: