| NuConteazaCineSunt a întrebat:

Care este cartea voastra preferata? A cui este ca a mea primeste fundita.Sau daca vreti sa ghiciti este formata din 7 volume (eu sunt la volumul 5) si initialele celui despre care este vorba sunt PH. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| just4you a răspuns:

Harry Potter... e si cartea mea preferata

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fragile a răspuns:

@ÉrotiqueConseils si @ HarryPotter au dreptate.:->
Acum.nu te supara dar asa e! Tu pui numai intrebari de genul:
-care ghiceste culoarea mea preferata
-care ghiceste cartea care o citesc
si mai ales aia despre culoarea ta preferata ai pus-o de vreo 7 ori.sa fim seriosi.cu ce te-ar ajuta pe tine daca ai avea aceeasi culoare preferata ca noi sau daca am sti noi ce carti citesti tu, etc?
TPU este un site pentru oameni care au nevoie de ajutor/sfaturi/pareri pe care nu au cui sa le ceara sau chestii de genul, si la randul lor, ofera ajutor. Dar tu pui niste intrebari irelevante.Cum am spus mai devreme, cu ce te-ar ajuta daca noi am sti carte pe care o citesti? Daca fiecare ar pune asa...nu suntem clarvazatori!
Mie nu-mi palce sa fiu rautacioasa, dar in acest caz esti chiar imatura(cum a spus @ÉrotiqueConseils), numai copii de clasa a 3 a ar pune intrebari asa!
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. De ce mă doare capul mereu după ce citesc întrebările tale?
sad R: pentru că sunt puerile!

pa, pa.

ÉrotiqueConseils

Bună din nou. Mulţumesc pentru votul stupid, am fost sinceră şi sunt. Eşti I-MA-TU-RĂ! happy

pa, pa.

ÉrotiqueConseils

HarryPotter,
Chiar că trist sad!

| Aero a răspuns:

Ti-am dat si un mesaj privat chiar ieri. Nu mai pune asemenea intrebari irelevante gen: "cine are aceleasi gusturi/chestii/trestii ca mine primeste fundita:X:X"! Risti sa fii suspendata!

| Aero a răspuns:

Cel mai trist e ca eu sunt personajul central al cartilor ei preferate.

| BlackVeil a răspuns:

Dama de pica. ^_^

| NoMusicNoLife a răspuns:

Vampirii sudului

| geoolina a răspuns:

Harry Potter?smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manga Gen Inuyasha, Gallery Fake, Si Non-Manga Este Twlilght

| crys23 a răspuns:

Narnia!