| Enigmă a întrebat:

Care este cel mai mare vis al vostru? Funda celor mai >funny:d

11 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Să-l văd pe Vanghelie făcând dansul din Thriller pe "Macarale"

NOname
| NOname a răspuns:

1. Sa nu mai vad cuvantul "fundita" macar o zi.hee hee
2. Sa vad cum imi sta in blana @ursulika-i. smug

P. S. Trivia/Amuzante.

Răspuns utilizator avertizat
| Fragile a răspuns:

Am visat ca tatal unei prietene, care era taximetrist, in visul meu era facator de peruci.laughingSi i-a facut o peruca prietenei mele si eu am intrebat-o de unde o are (o peruca hannah montana, pe atunci eram fana)si mi-a spus ca tatal ei a facut- o si sa ii dau 30 de lei daca vreau si eu.laughing

Sau am visat odata ca a venit Katty Pery in fata la mine, avea un jeep si s-a invartit de 5 ori cu el, apoi a venit, s-a asezat pe scara si s-a uitat la niste prietene care dansau laughing

Am visat ca niste prietenei jucau in spatele blocului, ghici ce: Fotbal pe role, iarna laughing iar pe mine nu ma lasau sa joc si era 3 perechi de cizme cu numele unei prietene laughing

Am visat ca eram intr-o cabana cu prieteniii si aveau o revista si pe mine nu ma lasau sa ma uit si pana la urma mau lasat dar au spus sa nu ma uit la paginile 1, 3 6 si 9 parca si eu m-am uitat si erau niste catelusi si iepuri si apoi doi baieti s-au dus intr-un turneu de tenis laughing

Cam atata mai funny. Funda, te rog?

| Fragile a răspuns:

Vise:
1.Sa nu mai vad semnul :d macar o zi.
2.Sa ajung ca NOname (asta nu e la amuzante chiar e un fel de idol al meubatting eyelashes )
3.Sa zbor pe un nor.

| Tweetymrrr a răspuns:

Cel mai mare vis al meu este vis smug.laughing)Deci.

Răspuns utilizator avertizat
| CossMii a răspuns:

am visat ca trebuia sa dau un test ca sa fiu un fel de bodyguard al unui presedinte rolling on the floor si nu, nu era Obama > rolling on the floor Si am dat acolo niste probe dar m-am sculat si nu am mai putut continua visul...

| Iamforfun a răspuns:

1. Visez sa castig la Loto.
2. Visez ca un tip care o frumos ca un zeu sa se insoare cu mine.

| M_6963 a răspuns:

Am un vis

1.Ca Boc sa nu le dea nimic mamelor sa le puna sa aleaga intre 4 ani de stat acasa fara bani sau de stat acasa doar 1 an cu bani.
Si pun pariu ca toate aleg doar 1 an...Deja ma dispera femeile alea innebunite dupa bani!

si nu am pus visul de dragul funditei ci pur si simplu sa imi zic oful! happy

| MyaSely a răspuns:

Cel mai mare vis al meu este sa devin cantareata, si am ajuns ca sa vezi. Mi -sa indeplinit. Cant la scoala, in publi, c si chiar pe scena tonguehappy:X:XE tare sa fii cantareata:X