| scarlett_3443 a întrebat:

Care este faza la bancul acesta?


Fetele fitoase in liceu au invatat 2 litere si 2 cifre A4 si X5, la facultate au invatat tot 2 litere si doua cifre Q7 si X6, de cand cu criza economica toate fetele fitoase au invatat 4 litere R. A. T. B.

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Hai ca iti zic eu
preferatu meubig grin
deci``fetele fitoase in liceu au invatat doua litere si 2 cifre A4 si X5``(este vorba de audi A4 si BMW X5, masini scumpisoare, nu oricine si le permite)
apoi``la facultate au invatat Q7 si X6``, adica ele la facultate au marit fitele, vor un audi Q7, masina ...beton si BMW X6, alta bunaciune de masina, astea 4 masini reprezentand prostia lor, dar ele fiind fitoase invatand la liceu, la facultate, dar fitele gramada pe ele, deoarece aveau bani.
si vine criza...si fetele invata 4 litere, R. A. T. B, adica, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, mai exact. mijloace de transport in comun.adika fetele noastre fitoase au cam saracit, si au ramas cu fitele.

4 răspunsuri:
| Ally_8613 a răspuns:

A4, X5. 7 si X6 sunt masini."de fite". iar R. A. T. B e mijloc de transport in comun.

| Derye a răspuns:

Ca fetele fitoase sunt proaste si cauta prosti cu bani.

| Bebelushaaː a răspuns:

rolling on the floor)
laughing
Super tare
A venit criza peste ele, si nu le mai plimba cocalaru lor cu Q7, X6. Au invatat si ele cum e sa mergi cu transportu in comun laughing

| Flavius007 a răspuns:

Nu ai inteles acest banc?laughing este prima data cand il "aud" dar este super misto...se vorbeste despre Audi A4 si BMW X5. la facultate la fel...Audi Q7 si BMW X6. si de cand cu criza.REGIA AUTONOMA de TRANSPORT BUCURESTI. (autobuzele) laughing