| Lumy a întrebat:

Cum ati diminua criza economica daca ati fi presedinte?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

As crea niste proiecte pentru combaterea crizei impreuna cu consilierii mei, serioase si realiste. De exemplu: as propune maririea unor taxe pentru astia cu peste 10 camere si cu masini de peste 100 000 $ as incerca sa ii conving pe oameni sa cumpere produse romanesti pentru a nu trimite oamenii in somaj, as investi in agricultura si m as tine de redresarea ei de la a la z pana cand vom putea si noi sa ne laudam cu legumele nostre in supermarkete si nu sa importam de la altii, as oferi un premiu` patronilor care angajeaza somerii, as crea cursuri gratuite de calificare ...etc ma votati?

laughing

19 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Presedintele unei tari e un ¨*** in varf de batz¨.scuzati-mi experesia, dar nu el conduce tara...
Soluatia au spus-o Parazitii de acum mult timp :¨V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde! ¨

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Presendintelui ii revin anumite functii si anume:
-cea de reprezentare
-cea de mediere
-cea de garant al independentei
- cea de supraveghere a Constitutiei pentru ca ea sa fie respectata.
In consecinta, nu presedintelui ii revine obligatia de a ne scoate pe noi din criza. Faptul ca Basescu isi aroga drepturi pe care nu le are si i se permite asta este vina poporului ca nu stie de ce l-au votat pe Basescu acolo.
Pe de alta parte, primul ministru este cel care "onduce Guvernul şi coordonează activitatea membrilor acestuia", iar Guvernul "sigură realizarea politicii interne şi externe a statului şi exercită conducerea generală a administraţiei publice". Pentru a isi exercita atributiile „se conduce de programul său de activitate, acceptat de Parlament".
Mai copii luati Constitutia Romaniei in brate si vedeti de cine trebuie sa fiti condusi, ce trebuie sa faca fiecare si, mai ales, care este locul fiecaruia. Nu va mai lasati prostiti de televiziune, de radio etc.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Oliana, este criza creata de Sua care nu este reala, dar care afecteaza tot globul?
Daca alesii nostri si-ar fi facut treaba, Romania nu ar fi fost in criza. In criza au intrat tarile care au economia bazata pe servicii. Italia, China, Elvetia, Germania nu au resimtit criza atat de puternic si si-au revenit deja.

| csintalan a răspuns:

Nu presedintele combate criza, poate o produce, dar nici intr-un caz el. GUV ia masuri, daca are, daca nu se cearta.

| sorin a răspuns:

In primul rand as incepe sa strang cureaua din parlament cu salariile si pensiile lor enorme.

| kathessa a răspuns:

As pompa bani in sectoarele care au potential, in tot ceea ce inseamna, sau ar trebui sa insemne un atu pentru tara asta: turism spre exemplu.

| Brigitta a răspuns:

Presedintele nu prea are ce face, el e doar un reprezentant al nostru. Alesul nostrulaughing F bun reprezentantrolling on the floor

Ceea ce am invatat la facultahappy-> E ca in timp de prosperitate trebuie facute rezerve si reduceri de cheltuieli; iar in timp de criza (ca si acumbig grin) trebuie cheltuit mai mult, chiar si pe datorie, pentru a crea locuri de munca si pentru a pune bani in circulatie. Toate astea pentru a balanta si echilibra piatahappy

| Andreeagen a răspuns:

Ce e drept e k nu numai presedintele se ocupa sunt oameni mult mai puternici in spatele lui dar daca as avea puterea cred ca as scadea salariile alora de au sute de miloane si pensiile de zeci de milioane (un vecin de'al meu are pensie 100 de mil)
as incerca sa fac inasa fel incat comerciantii sa cumpere marfa si de la noi nu numai din inport k de fapt tot marfa naostra e k noi exportam dp care ne cumparam marfa la un pret mai mare uneori chiar si dublu
Si sunt multe astfel de ex si mi'ar lua prea muult

| cristi27 a răspuns:

Daca eu as fi presedinte creca nu se mai termina criza economicalaughing

| georgica29 a răspuns:

As lua de la cei care au cate 2-3 case si as da la cei care nu-i au si le-as mai taia din salariile bugetarilor ca nu se satura ca stau degeaba si iau zeci de milioane degeaba.stau toata ziua pe scaun si au votat alocatia copiilor 40 de lei iar lor isi maresc de zeci de ori.sa le fie rusine.

| Lumy explică:

Te votam @Prince_of_Persialaughing

| Lumy explică:

Poaterolling on the floor dar mai e pana sa devi presedintelaughing @Prince_of_Persia

| pababiba a răspuns:

As face ca si robin hood! NOT as trage tot pentru mine

| picard a răspuns:

Pai in primul rand as creste atributiile presedintelui! De fapt primul lucru ce l-as face ar fi sa ies din UE! apoi as reinstitui pedeapsa cu moartea.As face apoi uz de functia de comandant suprem al armatei pentru a prelua puterea statului cu forta! Da as reinstitui dictatura! As curata puscariile de toti criminalii, dezaxazii, pedofili si violatorii(prin pedeapasa capitala) la fel si cu cei ce submineaza economia de stat!(in 89 l-au ucis pe Ceasca' sub acest fals pretext! Dar ei ce mama lor fac de 20 de ani incoace?) Aceleas lucru l-as face cu toti aurolacii si vagabonzii de pe strazi pentru care reabilitarea nu are nici un efect! As curata Bucurestiu asta! Farentariul va deveni Primaverii 2! Dupa aceea as interzice plecatul la cules de capsuni in Spania si Italia! Gata pana aici! Ne-au facut destul de rusine tara! Este timpul sa reabilitam imaginea romaniei! Sa scapam de toti parvenitii care au aparut dupa 89' si care pe vremea lui ceausescu mancau salam de biscuiti la zilele de nastere si acum ei cica sunt elita orasului! Renasterea industriei, a agriculturii si bineinteles deprivatizarea lor! Totul revine in mana statului, adica, cum zicea regele soare: "statul sunt eu"! As salva rosia montana si l-as executa pe nermenicul ala de roman devenit "canadian" care vrea sa ne exploateze aurul! Uite ce au facut cei de la guvernare:i-au lasat pe straini sa vina sa ne exploateze aurul! I-as nimici pe nemernici! Gata! La guvern la, parlament toate masinile vor fi Dacii Logan de 1, 4! Ce Audi ce BMW?! ei sunt prea domni pentru Dacia! Si nu in ultimul rand as rezolva problema maghiarilor!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai, cand veti invata si voi ca nu presedintele conduce guvernul?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

@lumy vrei sa fi secretara mea? big grin

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Si daca nu o sa devin presedinte, te-as propune pentru functia de... gagica laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Criza nu prea poate fi controlata acum, pentru ca nu este criza noastra. Si, nu este o criza adevarata ci creata de SUA si afecteaza toata lumea. Prerea mea!

Întrebări similare