| Andreeaa56830 a întrebat:

Care este lucrul cel mai amuzant ce v-i s-a intamplat? dar cel mai tragic? cele mai bune primesc funda

Răspuns Câştigător
| WeWillSeeAgainInHell a răspuns:

Cel mai amuzant: I-am bagat bunicii mele vatraiul incins in fund si i-am ars fusta si chilotii (cand i-am bagat vatraiul ea se apleaca sa bage lemne in foc )
Cel mai tragic lucru : sa mananc bataie.

14 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

V-i s-a? Da, m-i sa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucru bun: ar fi prea multe pentru ca ma bucur de ori ce secunda din viatawinking
lucru bun: nu las sa se intample asa ceva happy

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

M-am intalnit cu o agramata pe TPU care scria "v-i s-a" si mai si pretindea ca are 14 sau 15 ani.
Nu-mi pot da seama daca acesta este cel mai amuzant sau cel mai tragic lucru.

| Aneurysm a răspuns:

Păi am venit aci' să mă amuz şi am dat de întrebarea ta (tragic).

| iKeel a răspuns:

Am găsit o carte de matematică.

| Andreeaa56830 explică (pentru iKeel):

Ceva bun sau rau?

| iKeel a răspuns (pentru Andreeaa56830):

Rău.

| Andreeaa56830 explică (pentru iKeel):

Si bun?

| iKeel a răspuns (pentru Andreeaa56830):

Tot rău.

| ayosmdk a răspuns:

Hmmm
Eram mai mica ( 6 - 7 ani ) si bunicul nostru inca locuia la noi ( intr-o casa mai veche)
Ne jucam eu cu cele doua surori ale mele si cu un vecin si el dormea iar noi ca sa radem de el ( pentru ca era beat, de altfel niciodata nu era treaz ) am inceput sa aruncam cu ce gaseam in gemuri, alune, pietre, am luat si niste rosii, l-am nimerit cu una drept in fata... si de fiecare data cand aruncam cu ceva fugeam in curte la mine... trebuia sa mergem pe o cararuie ingusta. Pentru ultima data am luat un pahar cu apa si cand am ajuns la geam, am dat nas in nas cu bunicu', am varsat si apa si tot i am luat-o toti patru la fuga in sir indian; primul din sir s-a impiedicat de o piatra si a picat, al doilea a picat peste primul, eram si eu a treia am picat peste ele si baiatul ala peste mine; Am ras toata ziua cred, dar pana la urma ne-a certat bunicul, nici azi nu mai dau ochii cu el laughing
Sau cand eram tot asa mica imi placea sa ma uit la gimnaste... si intr-o zi am avut geniala idee de a face ca ele. M-am agatat de o bara si am incercat sa ma ridic... nu se intampla nimic, atarnam ca un carnat de bara aia laughing Ma vazut si mama, de frica ei am dat drumul la bara, am picat si mi-am spart nasul laughing
Sau cand aveam patru ani m-am ascuns intr-un covor si am adormit... cand m-am trezit eram incuiata in magazie
Am plans toata ziua pana cand m-a gasit tata laughing
Tragic : Nu mi s-au intamplat multe lucruri, oricum eu nu le iau in seama

| RisenAngel a răspuns:

Eram cu Brat Pit la o cafea si a venit Sfarsitu lumii dupa care Yiulosh neo salvat cu aeroplanu lui facut din scandura de WC de curte si cand o bagat viteza 1 so prabushat cu tot cu pista si bord in WC -u lu nea mitica de la liga

| DaxaRe a răspuns:

Am crezut ca sunt bolnava si o sa mor cand mi-a venit prima datarolling on the floor))

Întrebări similare