| onutzika a întrebat:

Care imi spune sh mie niste bancuri de ras... dau funda la cele mai bune bancuri

Răspuns Câştigător
| ExTaZy a răspuns:

Bula se duce la scoala.Doamna invatatoare il intraba :
-Bula ai timp sati pun cateva intrebari?
-Da
-ATunci sa incepem. Bula ce faci cand pleaca vaporul?
-Nu stiu.
-Bula ce faci cand se ineaca un om?
-Nu stiu.
-Bula ce faci cand e coada la paine?
-Nu stiu.
-Bula ce faci cand doi oameni se bat?
-Nu stiu.
Dupa ce ia pus si ultima intrebare sa sunat de iesire. Asuns acasa Bula ii pune intrebari lui taicasu :
-Tata imi raspunzi si mie la cateva intrebari?
-Da.
-Ce faci cand pleaca un vapor?
-SCot batista si o flutur.
-Ce faci cand un om se ineaca?
-ARunc un colac.
-Ce faci cand e coada la paine?
-Imi astept randul.
-Ce faci cand doi oameni se bat?
-Chem politia!
A doua zi la scoala doamna profesoare ii puned in nou aceleasi intrebari :
-Esti pregatit?
-Da! puteti incepe.
-Ce faci cand pleaca un vapor?
-ARunc un colac.
-Ce faci cand un om se ineaca?
-SCot batista si o flutur.
-Ce faci cand e coada la paine?
-Chem politia!
-Ce faci cand doi oameni se bat?
-Imi astept randul rolling on the floor)))

Trafic. În rutieră o bîtrînică scapă batista pe jos.
Soferul: "Doamnă, ceea ce cade pe jos tot e al meu!"
Bătrînica avînd si ea simțul umorului: "Tu ia si condu în tihnă, că de nu mă culc eu pe jos si voi fi toată a ta")
La inmormantarea sotului, sotia plangea de zor :
-Ia-ma si pe mine Doamne, ia-ma si pe minee!
La un moment dat se inchide capacul sicriului si-i prinde fusta femeii. In timp ce se cobora in groapa, femeia tragea cu disperare de fusta zicand:
-Hai sictir c-am glumit!
Un om mai maruntel sta la masa intr-o carciuma. Alt om vine si ii bea berea de pe masa. Maruntelul incepe sa planga. celalalt om il intreaba: "de ce plangi ma? e doar o bere". El ii raspunde "ieri m-a parasit sotia, mi-a luat tot si casa si tot. Apoi am fost concediat. Am decis sa ma sinucid, dar nu mi-a reusit nimic pana acum. Am vrut sa ma spanzur si s-a rupt franghia, am vrut sa ma impusc si s-a blocat revolverul, am vrut sa ma arunc in fata trenului, dar el a trecut pe langa mine, iar acum imi cheltuisem ultimii bani pe otrava pe care am pus-o in bere si tu mi-ai baut-o"

4 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Doi nuntasi la nunta. Unul catre celalt:
- Asta e cea mai hidoasa mireasa pe care am vazut-o vreodata!
Celalt raspunde sec:e fata mea!
-Vai ma scuzati, nu am stiut ca sunteti tatal fetei! zice primul.
- Nu sunt tatal, sunt mama!

Doua vaci stateau intr-un copac si crosetau apa minerala cu doua caramizi.La un moment dat trece un stol de crocodili si intreaba cat e ceasul. Ovaca se uita pe termometru si spune ca-i marti...
Morala:nu manca fructe ne spalate

Un tantar se ciocneste cu o musca, musca trezindu-se din lovitura ii zice tantarului ce fai maci? Tantarul revenindu-si si el ii raspunde mut fuste

Sa inventat un robot care prinde hotzi.In America in 5 minute sau prins 100 de hotzi.In Japonia in 5 minute sau prins 200 de hotzi.La noi in 5 minute s-a furat robotu :))

Douã femei stau de vorbã:
- Dragã, asearã l-am prins pe soþul meu sunînd la liniile erotice! - Si ce mãsuri ai luat?
- L-am sfãtuit sã punã prezervativ pe receptor...

Pentru mai multe intra aicea :http://www.fetesibaieti.ro/bancuri_amestecate.html

| Andarock a răspuns:

Ion, pe patul de moarte:

-Io amu m-oi duce Marie, ca mi-a sosit ceasul.Asculta aici ce-ti spun.

Maria, suspinand:

- Zi Ioane, si asa oi face!

- Sa tii gospodaria Marie, sa nu vinzi nimic, sa aiba copii astia cand or creste mari.

Maria, suspinand:

- Asa oi face, Ioane...

- Sa dai copii la scoala, sa iasa invatati, Marie!

Maria, suspinand:

- Asa oi face Ioane...

- Si mai vreau, Marie, ca dupa ce m-oi duce sa te mariti cu Gheorghe!

- Da' Ioane, credeam ca Gheorghe e dusmanul tau de moarte.

- Pai tocmai de-aia...

Profesorul de logica:

- Curtea scolii are lungimea de 52 de metri si latimea de 38 metri.

Ce varsta am eu?

- 44, d-le profesor, raspunde Bula.

- Perfect, Bula.

Explica-le si colegilor tai cum ai apreciat asa de exact!

- Pai, am un vecin pe jumatate nebun ca dvs. si are doar 22!

| Ramona_7056 a răspuns:

Bancuri cu animale, Capra cu trei iezi stau la oras
Capra cu trei iezi stau la oras.
- Capra le spune iezilor:
- Parola este: SUG ŢÂŢZA! Ţineti minte pentru ca atunci cand ma voi intoarce asa voi spune!
- Bine mami!
- Lupul aude si vine la usa spunand: ''SUG ŢÂŢA''
Iar unul dintre iezi: ''Sugi p**a ca te'am vazut pe vizor''!
Un medic citeste in birou un ziar
Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".

| mistyy98 a răspuns:

Un individ avea nevoie de un instalator, aşa că îl roagă pe un prieten să-i comande unul. Zis şi făcut. Pune mâna pe telefon şi-l sună pe instalator:
- Bună ziua...
- Sunt fierbinte, ce doriţi?
- Ce număr de telefon mi-a dat ăsta?, se întreabă omul, care închide telefonul şi formează numărul din nou.
- Alo? aş dori...
- Alo... sunt fierbinte...
- Auzi, cucoană... eu nu-mi văd capul de treabă şi matale îţi arde de alte alea.
Trânteşte telefonul şi-l sună pe prieten:
- Bă, ce număr de telefon mi-ai dat? Că-mi răspunde una şi-mi spune că-i... fierbinte...
- Păi Fierbinte Ion îl cheamă pe instalator. Cred că ţi-a răspuns nevastă-sa.
O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile în capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi îi spune:
- Uite, trebuie’ s-ajung şi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las’ că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
După vreo oră, opreşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice:
- Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!
- Şi ce? Şi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna...
Doamnă învăţătoare, să ştiţi că fiul meu nu poate veni azi la şcoală! se auzi o voce de copil.
- Dar cu cine vorbesc?
- Cu tatăl meu!
Într-un castel medieval, ghidul îi conduce pe turişti pe nişte scări întortocheate, coborînd tot mai jos şi mai jos. Undeva, la capătul labirintului, apare o uşă pe care scrie "Camera de tortură". Intră cu toţii; înăuntru o mulţime de schelete, unele mai noi, altele mai vechi... Turiştii întreabă:
- Ale cui sînt rămăşiţele?
Ghidul răspunde:
- Legenda spune că aici şi-au găsit sfîrşitul turiştii care n-au dat bacşiş ghidului... dar asta este doar o legendă...

Întrebări similare