| Ana213 a întrebat:

Cati dintre voi urati fetele care scriu sa se exprima verbal cu urmatoarele expresii in mod repetat :,, combinat",,, vrei sa umblam",,, fostul", sau care scriu cu,, daca, si, cat, etc"

Sau au iduri de genu :,, papusika2010, skumpika, printzesa, norocoasa" sau alte derivate si asemanari?

Răspuns Câştigător
| DraIneR a răspuns:

Nu poti critica o carte dupa coperta
Poate respectiva si-a pus id-ul "Pupusa_parasutata" insa nu se stie ce se afla intr-o carte pana nu o citesti. Este adevarat ca titlul este cuvantul cheie. dar totusi

14 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

Mi se pare amuzantă chestia cu "skumpika, printzesa, doolkeata", mă rog, adică eu le consider cam piţipoance pe cele care îşi pun astfel de id.
Şi nici nu-mi plac băieţii care au id-uri ca "jupânu'" şi aşa mai departe. Poate or fi şi ei cocălari.
Păi faza cu "combinatu' " e cea mai tare laughing, te apucă râsu-plânsu când auzi pe cineva că se combină cu altcineva, stau în combină...

| Vizitiul a răspuns:

Eu nu le port ranchiuna ca n-am motive, fiecare isi etaleaza ce apelativ doreste. Mi se par amuzante. Ce parere ai tu despre baietii agramati?

| Vizitiul a răspuns:

Eu am inteles foarte bine intrebarea ta, prin urmare, am raspuns. Cel care nu a inteles esti tu, iar aici ma refer la ultima intrebare, care de fapt era o aluzie. In fine...

| marrr a răspuns:

laughing) Hahaha sunt de acord cu DeeJay Cosminbatting eyelashes multumim ca ne-ai facut mandre de noilaughing

| Ana213 explică:

Dany nu ai inteles, nu e vorba de agramatism e vorba de un mod de viata, de stil, de personalitate, de caracter.
A nu se intelege ca sunt misogin.

| kidulinha a răspuns:

La partea cu id-uri sunt de acord. Papusik, printzesik, dooh rolling eyes> Narcisismul asta.tongue Dar fiecare are modul sau de a scrie, de a vorbi, de a se exprima. Sincer mi se par mai aiurea baietii care au id briliantu, baiat_finutz, jupanu', si altele. De altfel nu-mi plac nici baietii care imi zic "printzeso, viata mea " etc. Daca nu ar folosi toti manelistii si cocalarii aceste cuvinte poate n-ar suna asa urat. In fine, nu suntem noi in masura sa judecam.Probabil si noi suntem judecati de ei/ele pentru ca nu suntem "sukarii". Ma rog.

| NoName0011 a răspuns:

Sincer alea cu idu mi egal cum is. gagicutza bla bla ce nu imi plac sunt acelea cu frumoasa sexy bunoaca, etc.

Vrei sa umblam?
Vrei sa te culci cu mine?, etc.
Un cuvant. Curve.

| heartgrenade a răspuns:

GenOm, cred ca raspunsul lui avea o nota de ironie

| Georgianna3723 a răspuns:

Si cum numim noi acest gen de fete? Pitzipoance. Trebuie sa ne obisnuim, intr-un "oras" ca Romania gasesti la fiecare doi pasi astfel de specimene. Cat despre intrebare, cred ca mai putin de 50% urasc acest gen de fete, restul de 50% sunt ca si ele.

| alina_3921 a răspuns:

Treaba lor! fiecare e liber sa faca ce doreste si cum gandestehappy

| Anonim_5535 a răspuns:

Multi manelisti adopta acest stil.(cu idurile)

| Irmmma a răspuns:

Tu urasti genul asta de fete? Nici mie nu imi plac, adica mai bine zis nu le suport.De cele mai multe ori sunt niste increzute,(pitzipoance)pe romaneste.patonguea! Dai funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deejyascosmin, ce-ai fumat?laughing

| cosmin deejays a răspuns:

Niciodata nu poti ura o fata pentru ca ea are in inima ei multa dragoste