Nu poti critica o carte dupa coperta
Poate respectiva si-a pus id-ul "Pupusa_parasutata" insa nu se stie ce se afla intr-o carte pana nu o citesti. Este adevarat ca titlul este cuvantul cheie. dar totusi
Mi se pare amuzantă chestia cu "skumpika, printzesa, doolkeata", mă rog, adică eu le consider cam piţipoance pe cele care îşi pun astfel de id.
Şi nici nu-mi plac băieţii care au id-uri ca "jupânu'" şi aşa mai departe. Poate or fi şi ei cocălari.
Păi faza cu "combinatu' " e cea mai tare
, te apucă râsu-plânsu când auzi pe cineva că se combină cu altcineva, stau în combină...
Eu nu le port ranchiuna ca n-am motive, fiecare isi etaleaza ce apelativ doreste. Mi se par amuzante. Ce parere ai tu despre baietii agramati?
Eu am inteles foarte bine intrebarea ta, prin urmare, am raspuns. Cel care nu a inteles esti tu, iar aici ma refer la ultima intrebare, care de fapt era o aluzie. In fine...
Dany nu ai inteles, nu e vorba de agramatism e vorba de un mod de viata, de stil, de personalitate, de caracter.
A nu se intelege ca sunt misogin.
La partea cu id-uri sunt de acord. Papusik, printzesik, dooh
> Narcisismul asta.
Dar fiecare are modul sau de a scrie, de a vorbi, de a se exprima. Sincer mi se par mai aiurea baietii care au id briliantu, baiat_finutz, jupanu', si altele. De altfel nu-mi plac nici baietii care imi zic "printzeso, viata mea " etc. Daca nu ar folosi toti manelistii si cocalarii aceste cuvinte poate n-ar suna asa urat. In fine, nu suntem noi in masura sa judecam.Probabil si noi suntem judecati de ei/ele pentru ca nu suntem "sukarii". Ma rog.
Sincer alea cu idu mi egal cum is. gagicutza bla bla ce nu imi plac sunt acelea cu frumoasa sexy bunoaca, etc.
Vrei sa umblam?
Vrei sa te culci cu mine?, etc.
Un cuvant. Curve.
Si cum numim noi acest gen de fete? Pitzipoance. Trebuie sa ne obisnuim, intr-un "oras" ca Romania gasesti la fiecare doi pasi astfel de specimene. Cat despre intrebare, cred ca mai putin de 50% urasc acest gen de fete, restul de 50% sunt ca si ele.
Tu urasti genul asta de fete? Nici mie nu imi plac, adica mai bine zis nu le suport.De cele mai multe ori sunt niste increzute,(pitzipoance)pe romaneste.pa
a! Dai funda?
Niciodata nu poti ura o fata pentru ca ea are in inima ei multa dragoste