| ww2Totenkopf a întrebat:

Cazul ``Scandura``.
Putem observa ca asa numitul ``Scandura`` este doar o bucata de lemn cu o fata pictata.Acesta este cel mai bun prieten al lui Jonny.Desi pare doar o bucata de lemn neinsufletita, acesta parca vorbeste cu bunul sau imi jonny.In unele episoade, Scandura ii ataca pe edzi si il salveaza pe Jimmy de surorile kanker.Intr-un episod special,cand cei trei edzi ii distrug bucataria lui Jonny, care era blocat intr-un copac, scandura pare sa ii spuna toate cele intamplate.Se spune ca Scandura este prieten cu Jonny, inca de cand acesta s-a nascut, fiind un cadou de la tatal sau.In concluzie,intre Scandura si Jonny exista o legatura speciala, iar Scandura este mult mai mult decat o bucata de lemn, este o fiinta vie.

10 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

O fiinta vie care n-are nimic special pentru mine.

| єχcєєℓ a răspuns:

Ființele vii nu merită să trăiască!

| ww2Totenkopf explică (pentru єχcєєℓ):

Sunt fiinta vie daca mi-am pierdut inima in razboi.
PS-Am una din fier, cadou de la Hitler.

| Naяutσ a răspuns:

Scandura e scandura iar Jonny e nebun!

Iar cand scandura i-a salvat era legat de o funie, si unde dq era prinsa funia aia? Asta mister!

| ww2Totenkopf explică (pentru Naяutσ):

Ii o fiinta vie!

| Naяutσ a răspuns (pentru ww2Totenkopf):

Si atunci de ce ceilalti nu o aud? Doar Jonny o aude.

| ww2Totenkopf explică (pentru Naяutσ):

Poate ii o scandura bantuita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce impresionant! Stiam eu ca e viu!winking

| Snowal15lea a răspuns:

Intr-un reportaj se spune ca Domnul Scandura este ca un fel de prieten imaginar. Jonny si-a creat inpresia de viata printr-o prisma aratandul pe Scandura ca fiind viu. Aceasta se interpreteaza prin faptul ca atunci cand suntem mici ne atasam de ceva si ne imaginam ca sunt vii, ca vorbesc si alte actiuni. Se pare ca acesta si-a gasit o scandura, i-a pus o fata zambitoare si a ales oarecum sa aiba o telepatie supra naturala cu o bucata de lemn. Daca o sa cauti pe net poti gasi o poza in care Scandura parea ca citeste o carte de control al mintii.

| MдĐдLiNид a răspuns:

Mna, a fost viu inainte sa fie taiat. In concluzie, ce scandura interesanta. Nu ma asteptam ca o scandura sa fie asa inteligenta O.O.