Nu stiu. Probabil ca as trece peste el cu masina, din moment ce am aflat ca nu exista Mos Craciun acum vreo 17 ani. Avand in vedere ca acel Mos Craciun de pe autostrada este mai mult ca sigur un hot, un violator sau un pacient scapat din sanatoriu, as face un bine societatii si in plus m-as feri pe mine de un eventual atac.
Sau l-as invita in masina, as scoate sabia mea din portbagaj, i-as taia capul si l-as duce acasa ca si trofeu sa i-l arat la nevasta-mea si la copii.
Eh, stai linistit ca n-am sabia in masina :)
Dar am cutitul lui rambo http://www.atlantic-shop.ro/88,cutitul-lui-rambo.html. Ar merge mai greu capatana jos dar pana la urma tot ar merge
Din pacate nu.
Nu stiu daca meritam funda, adica vezi, am spulberat visele copiilor cu acel raspuns. Oricum, iti multumesc din suflet, esti un adevarat utilizator al internetului, un om de calitate superioara. Daca ai fi un fruct probabil ai fi un ananas, pentru. ca e cel mai scump si se gaseste greu.
Sanatate
Cum zic intelectualii, esti baiat de baiat, ai stofa de campion fra'
Sa moara 5 vecini de-a mei daca nu esti Un BaIaT de aDmIrAt toti dusmanii te-nvidiaza.
Gata ca ma prostesc de cap
Mithrandir, this category is filled with orcs! What should we do? Minas TPUrith is lost! We have no weapons! And Lord Denithorita has ordered us to abandon our posts, to flee for our lives!
He raised his staff. There was a roll of thunder. The sunlight was blotted out from the eastern windows; the whole hall became suddenly dark as night. The fire faded to sullen embers. Only Gandalf could be seen, standing white and tall before the blackened hearth.
Asa mai zic :X Ti-as fi dat si eu funda pentru raspunsul asta daca era intrebarea mea. S-a ocupat WQT deja de treaba asta.
Hahaha.
L'as lua cu masina si i'asi zice ca il vreau de Craciun pe Harry Styles!
.x
Pai cred ca las lua numai daca imi promite ca imi va aduce si mie o masina noua...da. oricum bravo eu nu mam mai gandit la asa o intrebare pana in prezent
L-aş răpi pe Moş Craciun, ca în decembrie să nu mai aibă nimeni cadouri!
http://www.myfacewhen.com/138/