I-as da sa manance din mancarea facuta de mine.ATENTIE:nerecomandat celorlalti daca tin la viata lor.
Nu se mai poate la mancat pisicutzaceapufoasa acumc ateva minute. Uita-te http://www.tpu.ro/......st-2-m-am/
L-as pune sa-mi faca un feauturing cu Fuego piesa cred ca numindu-se As long as you impodobeste bradul.
Nu i.aş face nimic rău...
A doua zi dimineaţa :
Justin Bieber a fost găsit mort intr.o padure...
- Am ales sa reprezint prin ceva, numit matematica.
Bieber+facaletu` lu maicamea de gogosi x [ ori ] palme la puterea infinitului = Un cadavru!
Câtă imaginație...
I-aș cere să îmi cânte ultima lui melodie - Beauty and a Beat.
sau Baby, care vrea el
As lua o lopata si i-as spune asa: Ce mama masii cauti tu aici bre du-te la Selena aia Gomez Biberon care esti si care te-o facut pamantu'!
Nu cred ca ar veni el la tine avand in vedere cata gramatica stii...''l-ai da pe spate''
Las pune sa imi cante melodia Beauty and a Beat cu un anrdel taiat si infipt in fund si legat de gant cu o sfoara care la randul esi este legata de o pusca ca la o mica miscare sa il execute in cap
Justin+batabezbol:la5 pumni in ochi x(ori)3 suturi la puterea x in puncte slabe = un om fara puterea de a se mai misca
Su eu ce sa fac cu el?!
Tot ce vrei tu
Bine! eu las trimite inapoi la tine:-P
Nope, pastreaza`l, chiar il meriti D:!
Nuuuu! tu-l meriti mai mult ca mine
Nu sincer! Tu ai facut lucrurile alea pentru el, iar eu am dat gresi. Deci il meriti!
Ce lucruri alea?
LisaJulie întreabă: