| Kalla a întrebat:

Ce ai face daca o persoana a uitat sa iasa de pe facebook acasa la tine si tu nu suporti persoana aia? Cea mai tare primeste funda.

Ps:Am una pr**sta (imi este frica de admin) din scoala care si-a zis parola de Facebook la aproape toti si azi cu o colega am intrat pe contul ei si am scris la niste baieti ca ea e virgina si vrea s-o faca cu ei.Mda, suntem rele dar a meritat-o fiinda fura iubitul la toate prietenele ei inclus pe al meu care acum e fostul. big grin

8 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Ăăăă nu mi s-a întâmplat asta. Știu fb-ul la multe persoane care îmi sunt foarte apropriatebig grin
Și eu fac uneori ca tine, adică citesc mesajele unui coleg de clasă după care niște fete toante sunt moarte după el.

| Ashadow a răspuns:

In primul rand, n-as lasa-o sa intre pe Fb acasa la mine.Nici macar in casa n-as lasa-o sa intre.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Abia că intru eu pe Facebook.
Nu aş lăsa-o să intre la mine în casă şi mai ales la calculator. Asta deoarece eu nu ştiu ce e aia curăţenie şi... ăăă... multe alte motive.
Dar să zicem că s-ar întâmpla. Aş... ăă... nimic. Ce naiba să fac? I-aş ştewrge pozele, mai ales dacă ar avea poze dinealea de piţi cu multe likes.
Nu că aş fi geloasă, am şi eu desatule, dar ştiu că acele persoane au muncit, cumva, pentru ele. Muhaha!

| Seducatorul a răspuns:

Din moment ce nu suport persoana aia, nu i-as da voie de la bun inceput sa intre la mine in barlog!
Si daca ar fi sa fie, i-as zice politicos s-o stearga, daca nu se conformeaza pleaca de mine numai in carje!

| Karlitta a răspuns:

Huuuo! Ce n.as face! As posta poze cu femei goale si as zice ca e ea, as vorbii cu altii(cum ai facut si tu) as faceo de **** in toate felurilelaughing.Si as schimba parola ca sa pot intra doar eu si s.o fac de ras mult timplaughing).

| veveritza6499 a răspuns:

WOW! Cate posibilitatzi ar fi... nu cred ca m-as decide ce sa fac mai intai thinking

Si app. Felicitari pentru ce i-ai facut fetei acelea big grin LIKE tongue