I-as iubi pe toti la fel si as fi fereicita deoarece la un necaz as avea ajutor din partea lor. Unde-s multi puterea creste!
Daca as fi avut, toti ar fi dormit afara, in barlogul meu este loc doar pentru 2 persoane
))
Si acum sa vorbesc si serios
M-as fi bucurat, unde-s 8 puterea creste
Sincer, nu stiu ce as face!
dar avand in vedere ca sunt singura la parinti si sunt obisnuita ca totul sa imi revina mie, nu cred ca as mai suporta 8 in plus!
cateodata ma gandesc ca ar fi frumos sa am un frate sau o sora, sa impartim fericirea si tristetea, dar apoi ma gandesc ca vin si parti proaste!
mai putini bani, mai putin loc la calc, mai putina intimitate,,, camera mea'' ar deveni,, camera noastra'' si asta nu mi-ar conveni!
app, tare intrebarea!
banuiesc ca u ai 8 frati, deci, sa fiti fericiti impreuna!
Hmm... daca nu sti, uite cum ar arata o poza de familie...
http://img213.imageshack.us/img213/3498/fmnmbvghf.png
Daca ar fi mai mari i-as ruga sa ma invete tot feluri de lucruri. Daca mai mici si ar trebui sa am grija de ei mi-as lua lumea-n cap
Pai cred ca m as duce la socola, am doi care ma mananca de vie, da apai 8! Nici nu vreau sa mi imaginez...
M-as bucura, sa am as: unu mai mic ca mine, o sora cu 1 an mai mare, 2 frati mai mari ca mine(14, 15 ani) si apoi restul baieti, si mai mari
si eventual 1 sau 2 sa fie casatoriti si sa faca bebeee:X
Interesant...fiecare cu parerea lui.Eu am 8 frati,(inclusiv)si prin frati ma refer si la fete si la baieti! Eu am 5 surori si 2 frati si vreau sa v-a asigur ca o ducem foarte bine, ne intelegem supeer si chiar dac aproape toti sunt mai mari decat mine, parintii ne iubesc la fel pe toti... e adevarat ca este galagie dar niciodata nu am dus lipsa de nimic, nu mi-as imagina sa fiu singura la parinti mi se pare pur si simpluu imposibil! ma bucur ca am o familie mare si fericita!
Heeei! eu am 6! eu voiam funda! ce sa zic, e forte frumos mai ales ca sunt toti mai mici decat mine ( am 18 ani). cea mai mica are 9 luni
LisaJulie întreabă: