| Kadorin a întrebat:

Ce ati face daca lui JB i sar fi stricat autobuzul de concerte in fata casei voastre? cel mai amuzant primeste funda si restul voturi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, as zice ca-l bag in masina si il duc eu, ii trag una de zid, lesina dupa aia aduc sfoara si il leg de maini si de picioare, il bag in masina si il duc la baraj. Il arunc in apa, il scot dupa aia cu o ata legata de gatul lui, il duc acasa ii dau o cafea super fierbinte, i-o torn pe gat! Dupa, ii tai avutul cu cutit dupa care il duc la dezinfectare, il vand cu 500.000 de miliarde de lire sterline, sigur se gaseste o fana sa-l cumperewinking dupa care vin iar acasa, ii tai mainile lui jb si ii tai si picioarele, le vand si pe alea cu 100.000 de lire sterline cum am facut cu intrepicioarele lui, il bag fara membre intr-un sac, ii trag un topor in cap si il arunc la mate, alea il zgarie mai tare, vine o fana si deschide sacu` si incepe sa boceasca de mama focului ( e LadyJ ( iau toporul si il arunc in cap, dupa care ma imbrac in justin bieber, merg la selena si o omor si pe ea, ii bag intr-o cutie si ii vand pe toti cu bani multi de tot, o sa devin pe locul 1 la cei mai bogati oameni din lume si bineinteles, autobuzul de ultima generatie al lui mi-l tin mie devil

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Chiar s-au invechit intrebarile de genul asta...

| MasterOfDisaster a răspuns:

Aceeasi intrebare; acelasi raspuns:
1l-as rade in cap; ma imbogatesc.
2ii arat lui ladyj ca nu are puta si degeaba are fantezii cu el
3ii dau zeci de pumni si suturi.
siii o leg pe ladyj de spatele lui,si il arunc de pe o cladire(gol)

ladyj e parasuta,va pluti, si va ateriza gol, in mijlocul fanilor.asa se va face si de ras, si lumea va avea dovada ca e fetita.
astazi sunt blanda...

| LoL a răspuns:

Doamne fereste vrei sa fac stop cardiac? dar in orice caz o sa mi tin langa pat tigaia.

| Deyutza a răspuns:

îi ofer un dildău de plastic, are nevoie laughing

| FucktheSystem a răspuns:

Aș pune câinii pe el, să facă ei treaba murdară nu eu. Eu stau satisfăcută uitându-mă de la geam.

| DudaYeah a răspuns:

Doamne fereste! straight face
*se duce sa incuie poarta*

| MiHaI a răspuns:

Doamne voi sunteti mai ceva ca fanii lui lasatil dracul

| Bizzareq1 a răspuns:

Taci dracul, doamne iartă-mă...sunt numai intrebări despre omul ăsta pe t/a

| Insomnii a răspuns:

Ia sa vedem...thinking
pai daca ar ateriza in fata casei mele l-as pofti in casa i-as da ceva de baut (ceva in care am pus vreo 5 somnifere) il arunc in bistrita cu un pietroi legat de gat si il las cam vreo 2-3 zile sa zaca acolo dupa l-as scoate si l-as controla sa vad daca chiar e fata daca nu e ii tai microscopica Pu*a si as vindeo cu 900.000.000 de Euro si tot asa fiecare parte din corul lui o vand unei fane disperate.
concluzia :eu devin milionara, JB nu mai exista deci insfarsit pot sa-mi scot dopurile din urechi si toti sunt fericiti happy
SFARSIT

| nikolikky a răspuns:

1.M-as baricada in casa.
2.As cotrobai prin sertaru secret al lui varmiu aflat in peretele pivnitei si i-as lua pistolul aflat acolo in caz de atac terorist.Dar merge si in caz de atac JB.
3.As iesi afara pe geam cu o miscare demna de un film de actiune.Si i-as zice"Ai nevoie cumva de vr'o cheie?".Iar el ar zice"bla bla bla".Iar eu"blak blah bla".Si el ar zice.(Dar hai sa dam pe repede 'nainte)... Ochiu' vanat.(prea 'nainte, inapoi).El ar zice "Esti o fata de treaba, pentru asta iti voi da un pupic.".M-as simtii amenintata si l-as lovi.In timp ce eu povestes cu baietii care conduceau masina la o bere el repara masina cu ochiu' vanat(o repara pe naiba, o dezasambleaza)

| andrei62 a răspuns:

I dau foc la autobuz

| SoP222 a răspuns:

Il iau cu masina mea bag 250 km/h, ma arunc din masina in timp ce el se izbeste cu masina de zid.

Asta e imi stric masina da' macar pot sa dorm linistit stiind ca a murit Jb rolling on the floor))

| PamPamGoesGreen a răspuns:

M'as uita pe geam, i'as zambi si i'as spune: de cand imi doream asta! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

* pare malefic*
L`aş lăsa să doarmă în autobuz! devil * penibil *

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spanzurat, decapitat, macelarit.