Şi mie mi s-a întâmplat, mama s-a cutremurat de frică şi m-a scos dezbrăcată afară : Cutremuur, cutremuuur!
Daca ar fi unul, as iesi repede afara uda leoarca, cu rochia de pijama si cu papuci de casa.
Nu stiu, dar la mine varamea era in pat si si-a ridicat pantaloni + a dat din fund si tocmai atunci a inceput cutremuru, iar noi am crezut ca de la ea a venit!
PS : Aveam 6 ani!
Daca te afli intr-o cada sau ai cadita de dus te lasi pe vine si incerci sa scapi de sapun cat se poate de repede nu cumva sa sari din cada sau cadita de sperietura fiindca aluneci, i-ti intra sapunul sau samponul in ochi, te ustura sau produce mancarimi care i-ti atrag atentia cand sperietura ti-a trecut fiindca Cutremurul a trecut. E bine sa faci un exercitiu psihologic sa te obisnuiesti sa te stapanesti in situatii de asemenea Calamitate fiindca poti sa te ranesti si anumite reguli care sa ti cont cum sunt: Fiind in baie e bine sa nu stai langa fereastra (de fapt in orice incapere din casuta ta) sa nu fugi, sa te asezi cat poti de repede sub tocul unei usi care i-ti este mai aproape desigur cea de la baie deschizand usa si avand grija sa te asezi in asa fel ca usa sa nu-ti pocneasca mainile din cauza balansului cladirii dar imbratisand tocul usii si ramai acolo pana se termina balansul daca locul nu prezinta fisuri mari la peretele de la tocul usii. Daca nu sitii care este tocul orcarei usi intreaba pe cineva din familie sau prieteni su cunostinte constructori. Nu te duce sa te asezi sub masa fiindca este eronat. Depinde si de rezistenta casutei tale.
Ionutmarian6868 întreabă:
marioas întreabă:
LisaJulie întreabă: