| madalina97_7115 a întrebat:

Ce credeti despre acest banc?
Rugaciunea hackerilor:Tatal Nostru, care esti pe Internet, Sfinteasca-se rooterele tale, Fie fibra Ta optica, Faca-se conexiunea Ta, Precum la aia cu antene, Asa si la noi cu modemul. Viteza noastra, pe care o prindem doar noaptea, Da-ne-o noua si ziua Si ne iarta noua conturile noastre pirat, Precum si noi iertam facturile providerilor nostri. Si nu ne duce pe noi spre "flood" Si ne izbaveste de "lag"! I-n veci vecilor,@dmin!"?laughing

14 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Perfect de acord cu cristi(din bucuresti) of fi amuzant dar asa ceva nu se face!

| Hombre a răspuns:

Buna parodia. Nu mai poti sa faci o gluma de habotnici astia religiosi.

| BRG a răspuns:

Ce bătaie de joc la adresa lui Dumnezeu, cum poţi să-ţi baţi joc de ceva atît de sfînt cum este rugăciunea pe care noi muritorii o adresăm Suveranului Universului.

| MOONWalk_8865 a răspuns:

Tarerolling on the floor

| Locaa a răspuns:

laughingce tare rolling on the floor unde l`ai gasit?

| BuLLetBtwin a răspuns:

Superlaughing

| ItzRivenGod a răspuns:

Mishto dar tiai cam batut joc de religie

| moodyblues a răspuns:

Tare buna ar fi daca ar si functiona

| roberta_3262 a răspuns:

I shooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tare!laughing

| LauraSpataru a răspuns:

Not funny. Dacă tu crezi în Dumnezeu, bănuiesc că ştii porunca a treia, nu? "Să nu iei în deşert numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui."

| Ssshadow a răspuns:

Mi se pare amuzanta... dar prin... asa zisa rugaciune iti bati joc din D-zeu
Amintiti-va cele 10 porunci
Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cee tare laughing cred ca o sa o invat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tare asta. e chiar tare

| madalina97_7115 explică:

Am gasit asta pe mess.Nu este facuta de mine.In nici un caz nu as face asta.Am pus doar pentru ca unii o gasesc amuzanta.In nici un caz nu as vrea sa para ca o iau precum o bătaie de joc la adresa lui Dumnezeu sau ca imi bat joc de religie si de rugaciunea sfanta.Va rog sa intelegeti si sa ma iertati daca gestul meu a parut cam necugetat.happy