| amiX a întrebat:

Ce faci atunci cand nu au ce face?

25 răspunsuri:
| Xtadelo a răspuns:

Cine nu are ce face?

| Almássy a răspuns:

Nu fac nimic

| FadetoBlack a răspuns:

Tu nu ai ce să faci?

| xxnpc a răspuns:

Iesi pe afara

| theTROLLmen a răspuns:

O intreb pe bunamea ce sa faclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fac ce pot.

| Phx a răspuns:

Respir.

| Musique a răspuns:

Găsești ceva de făcut, pentru că trebuie să faci.

| Sonya132 a răspuns:

Stau si nu fac nimic.De fapt stau, deci fac ceva...totusi nu fac nimic.

| umbrax a răspuns:

Stau si casc ochii

| Aneurysm a răspuns:

Joc Angry Birds şi-mi consum bateria de la telefon melancolic.

| Chαяtreux a răspuns:

Nimic pentru ca nu am ce face

| NOBODY a răspuns:

Citesc întrebări ca asta.

| amiX explică (pentru FadetoBlack):

Nu sunt pedepista singurul lucru care mai am voie sa il fac este sa stau si sa ni fac nimic

| cosmywooz a răspuns:

Sa inteleg ca te plicti si nu ai ce face? AI CE FACE:Poi ai putea sa te uiti la un film frumos(comedie drama, actiune etc.)uite niste exemple:Masca lui Zoro, Legenda lui Zorro, Laguna albastra, Intoarcere la Laguna albastra, Titanic, Ms.Dobtfire,taticul nostru rasnit(comedie super), Mrs.Bean,o comedie dezastru, Denis, pericol public, Singur acasa(partile 1, 2, 3, 4-a 4-a nu este asa de frumoasa, insa te poti uita), ai putea sa te jocu jocuri pc(Poi eu stiu niste jocuri frumoase la facebook, dar nu stiu sigur daca ai facebook :d.Eu ti le zic, sper sa ai facebook si sa-ti placa: Fashion city, It girl, Stardoll(poti sa-l joci si online si pe facebook), Miss Bimbo(la facebook si pe hi5),Lady poupular(la facebook si online),Mall World(la facebook),Coco girl(la facebook),Fashionista(la facebook),Fashion Desgner(la facebook).Eu sper ca te-am ajutat si sper sa ai facebook :),sa mergi in oras cu prietenele tale(la mall, sau la alte magazine faine), ai putea sta chiar si in casa cu o prietena(sau daca te-ai uita cu ea la film ar fi chiar mai fain si mai distractiv), ai putea sa-ti gasesti un hobbie(sa faci, de exemplu, bratari ale prieteniei), ai putea sa-ti iei un animalut de casa dragalas(catelus, pisicuta, papagali etc.).Sau daca ai avea niste scoici de la mare, ai putea sa-ti faci un lantisor, sau o bratara sau niste cercelusi.Sau ai putea face un tablou cu scoiaci ce va in genu: http://www.activitaticopii.ro/tablou_cu_scoici sau ai putea sa le lipesti pe niste lumanari asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres da si ai putea sa-ti faci un jurnal, in care sa scrii ce vrei tu(si asa sigur nu te vei plictisi)Poi te ajut eu:pe prima pagina poti scrie ceva de genu :Jurnal, Viata mea, Secretele mele(asta in cazul in care doresti sa scrii secrete in el), pe a 2 pagina scrie niste date despre tine ceva de genu: nume,prenume,data nasterii,culoarea parului,culoarea ochilor,hobby-uri,animal preferat,culoare preferata, semnul preferat si tot pe a doua sau pe prima pagina(cum vrei tu)poti pune o poza cu tine si sa mai desenezi ceva frumos: inimioare, floricele, animale, fundite, poti scrie cu creioane sau carioci ceva de genu:Cool, Cool girl, Pretty, I am pretty, Lol, nu stiu asa ceva(ar arata dragut sa dai si cu sclipici la tub sau pixuri cu sclipici happy ). Apoi pe urmatoarele pagini poti incepe spunand:''Draga jurnalule...''sau incepi direct cu ce vrei sa scrii tu si poti scrie cu pixuri colorate(ar arata dragut).Eu sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa-ti placa cum va arata daca imi vei asculta sfaturile.Eu m-a facut la fel si arata oarte frumos...a si poti folosi si niste stampile daca ai :d :).Pa!:)

| mola a răspuns:

Ma gandesc la Bastagaie.

| FadetoBlack a răspuns (pentru amiX):

Păi stai şi nu faci nimic.

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Cui ii pasa?

| amiX explică (pentru FadetoBlack):

Da o fac ceva daca stau si nu fac nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai n-am ce face

| DarkSonik a răspuns:

Stau pe TPU.

| Adry123456789 a răspuns:

Stau pe facebook, caut meme-uri si ascult musik

| Calu?cucorn a răspuns:

Fac text.

| c??elu?a56 a răspuns:

Ma gandesc: ar trebui sa mi fac temele...Eh, le fac eu maine. Si continui tot asa

| Mokaxoxo a răspuns:

Nu am ce face... logic.