| crytical a întrebat:

Ce leati face profesorilor care v.au suparat? T/A FunDitzEs

Răspuns Câştigător
| cryssa a răspuns:

I-as strange pe toti intr-o sala de clasa
i-as lega cu lanturi de scaune
as incepe sa ii intreb tot felul de aberatii de care nimeni nu are habar(de ex, care e prenumele verisoarei meledevil)
si daca raspund gresit le tai un deget si ii pun sa si-l bage singur in curdevil
ii tin asa pana termin toate degetele(inclusiv cele de la picioare)
apoi ii bag pe toti intr-un tracctor, legati la ochidevil
nu o sa poata face nimic nu au degeterolling on the floor)
apoi incep sa ii impusc in timp ce merg cu masina pe langa tractor pana ii omor pe totibatting eyelashes

16 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

@Wilder ai uitat de muzica*muzica lui JB ma refer*
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Răspuns utilizator avertizat
| Digital112 a răspuns:

Pai eu in clasa a a VII -a am pus pe unu sa arunce cu oua dp profa de mate ca mi-a dat un 4 la test... laughing ( Sa moara justin biberon daca nu ma crezi ) laughing

| Digital112 a răspuns:

Sa moara jb de nu-mi las numele asa laughing

| Bizzareq1 a răspuns:

@crytical pai ii critic tot timpu' chiar si cand sunt pe wc...le-as da foc si i-as baga in mormant sa putrezeasca cu oasele alea de invatare.

| Wilder a răspuns:

I-as arunca pe toti in groapa cu sclave-JB si comicuri-mazgaleli.Asta e cea mai mare tortura! devildevildevil

| Wilder a răspuns:

@Musique, cum oi fi uitat eu tocmai de tortura #1? straight face

| Bylok a răspuns:

I-as fugari cu drujba prin paduredevil

| Lluvia a răspuns:

Chiar sadic... ma speriati:-s laughing)
mai ales @cryssa

| DangerKid a răspuns:

@Digital112NoulNumeSaMoaraJB eu nu te credrolling on the floor

| forever4you a răspuns:

Ohhh pai mai intai i-as lasa fara loc de munca,si fara posibilitatea de a se mai angaja vreodata, apoi le-as da foc ca sa se duca direct la terapie intensiva, sa supravietuiasca si peste 4 zile sa moara devil

| crytical explică:

Ce sadici laughing

| LoveGivesYouWings a răspuns:

Pfoaaaai da ce nu leas face.stiu ca era un joc in care plimbai o femeie printre bule de aer si o dadeai cu capu de el si ma rog. rolling on the floor as vrea sa fie profu\profa in locu aleia. saaau i-as lega de un scapun si i-as nenoroci.saaaau as da foc la scoala cu ei inauntru big grin day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stay in school!winking

| paul345 a răspuns:

Pai cel mai probabil nu as avea ce, dar daca pot i-as sparge rotile de la masina sa nu mai vina!

Întrebări similare