I-as strange pe toti intr-o sala de clasa
i-as lega cu lanturi de scaune
as incepe sa ii intreb tot felul de aberatii de care nimeni nu are habar(de ex, care e prenumele verisoarei mele
)
si daca raspund gresit le tai un deget si ii pun sa si-l bage singur in cur![]()
ii tin asa pana termin toate degetele(inclusiv cele de la picioare)
apoi ii bag pe toti intr-un tracctor, legati la ochi![]()
nu o sa poata face nimic nu au degete
)
apoi incep sa ii impusc in timp ce merg cu masina pe langa tractor pana ii omor pe toti
@Wilder ai uitat de muzica*muzica lui JB ma refer*
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Pai eu in clasa a a VII -a am pus pe unu sa arunce cu oua dp profa de mate ca mi-a dat un 4 la test...
( Sa moara justin biberon daca nu ma crezi )
@crytical pai ii critic tot timpu' chiar si cand sunt pe wc...le-as da foc si i-as baga in mormant sa putrezeasca cu oasele alea de invatare.
I-as arunca pe toti in groapa cu sclave-JB si comicuri-mazgaleli.Asta e cea mai mare tortura! ![]()
![]()
Ohhh pai mai intai i-as lasa fara loc de munca,si fara posibilitatea de a se mai angaja vreodata, apoi le-as da foc ca sa se duca direct la terapie intensiva, sa supravietuiasca si peste 4 zile sa moara
Pfoaaaai da ce nu leas face.stiu ca era un joc in care plimbai o femeie printre bule de aer si o dadeai cu capu de el si ma rog.
as vrea sa fie profu\profa in locu aleia. saaau i-as lega de un scapun si i-as nenoroci.saaaau as da foc la scoala cu ei inauntru
Pai cel mai probabil nu as avea ce, dar daca pot i-as sparge rotile de la masina sa nu mai vina!