| MrsBrunetzyka a întrebat:

Ce mai faceti? Cine imi poate scrie un banc ( doar 1 ) ca sa rad sa cad jos de pe scaun? big grin

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca au meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice:
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, ok?
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind televizorul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5!
Toti veseli, sting televizorul si se pun iar pe baute...
La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... ` Romania - Olanda 1-1, gol Mutu, in minutul 90.`
Dau fuga toti la stadion sa il felicite si in vestiar il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6!

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

-Taticule,de ce Mos Craciun e barbat si nu femeie?
-Unde ai vazut tu femeie sa poarte aceleasi haine in fiecare an?

Mai multe bancuri: http://www.mioritice.com/#ixzz1992Eeiio

| Minty a răspuns:

- Este un proverb american care spune ... Un mar pe zi, tine doctorul departe.
- Da, dar unul romanesc zice ... O ceapa pe zi îi tine pe toți departe!

| Floreenofficial a răspuns:

Imi creste un al 3-lea san. E normal?
Intr-TPU. rolling on the floor

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Prietenul meu se da la pisica mea si petrece mai mult timp cu ea decat cu mine e normal? rolling on the floor)

este o intr de pe TPU!tongue

| Lxa a răspuns:

La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine.

- E pasarea mea, insista oraseanul.

Fermierul sugereaza sa fie transata disputa in stil vechi, cu un "sut neaos":

- Eu iti trag un sut cat pot de tare in boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu:

- Bine. Acum e randul meu.

- Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.

Se spune că e cel mai bun banc din lume. Subiectul abordat: omul simplu care reuşeşte să îi dea o lecţie ticălosului arogant.
Crăciun fericit!

| noname_9826 a răspuns:

O tipa se duce la endocrinolog pe motiv ca are sanii mici.Doctorul ii spune: Dimineata, la pranz si seara sa va masati sanii si sa spuneti:ala bala portocala, ala bala portocala. Femeia pleaca fericita de la doctor. A doua zi urma sa plece cu trenul undeva.Incepe ea in jurul pranzului: ala bala portocala, ala bala portocala. Un mos aflandu-se langa ea, o intreaba curios:Ce faceti doamna? Tratament pentru cresterea sanilor, domnule! Mosul voios incepe si el la "mandria" lui tratamentul:"Melc, melc codobelc, melc, melc, codobelc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In-tro zi mama lui bula il trimite pe acesta sa cumpere, ii spune cand ajungi la magazin apesi pe buton iese vanzatoarea ceri un sac de cartofii si o bomboana.Acesta cand ajunge la magazin, apasa vanzatoarea, iese buntonul, cere un sac de bomboane si un cartof

Întrebări similare