Ba omule ...esti disperat ce dracu ai?
da chiar nu ai rabdare?
pai astia fac un episod pe saptamana. poate nu l-au terminat si ei la timp! sau poate mai intarzie din nu stiu ce motive
. frate, parca ati plati pentru episoadele astea!
Vai, unde mai pui ca siguranta nationala, sortile a mii de oameni sunt in mainile lor!
Lol băi, faceți voi un astfel de mini mega serial, să vedem dacă puteți pune exact la ora spusă, fară întârzieri de nici măcar câteva secunde. Nu vă sunt sclavi, fraților. Credeți că dacă îi înjurați și-i obligați să posteze filmulețul, îi faceți să-l pună mai repede?
ahhahhah.
Citez: « e important de retinut ca nu avem episoade facute in avans pe care sa ne-abtinem sa le punem doar de dragu comentariilor - fiecare episod e facut saptamanal intr-o echipa de 3 oameni pe poveste, din care 2 pe tehnic - nu prea putem sa le scoatem "instant ca nessu" »
O să apară, cred, dar oricum văd că au început să pună videoclipurile să fie private.
>>>Chiar m-ati dezamagit!
poate chiar i-am dezamagit ai vazut ce era pe youtube toti ii injurau ca nu au pus la timp dar frate nici o sec din noul episod nu meritam daca ne maimutarim in halu asta
Eşti chiar un mare prost. Au şi lăsat un mesaj de ce au întârziat, tampon invizibil!
Oricum a fost super ep. 6 :->
LisaJulie întreabă: