| answers98 a întrebat:

Ce patesti daca te dai cu capul de un perete de sticla, dau funda, dar nu ma luati a misto.Doar Funny answers.

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Ceva mai frumos decat daca ti-as da un pumn

| cristi202 a răspuns:

Eram odata intr-o seara pe o banca in centru Timisoarei. Chiar in fata unui magazin frumos aranjat, cu vitrine imense, si cu usile de la intrare complet din sticla. Magazinul chiar se inchisese (usile erau inchise), insa vinzatorii din magazin mai aveau treaba prin fata usii (ii puteai vedea de afara). Apare o tipa ce se misca in graba. Am urmarit-o, vazind cit de tare se grabeste. Da sa intre in magazin. Cu o fractiune de secunda inainte, am intuit ce se va intimpla si am ramas uimit. Nu am mai avut timp sa gindesc - lovitura capului acelei tipe in usa de sticla s-a auzit la peste 10 m departare. Nu imi place sa rid de oameni, insa faza aia chiar m-a facut sa rid. Fata nu a patit nimic, a ramas doar cu socul (psihic) loviturii, mirata de ce i s-a intimplat, si iute a plecat ca sa nu se vada in jur ce i s-a intimplat. Nu am sa uit niciodata acea mirare a ei. Cei din magazin au zimbit si ei, iar dupa ce a plecat fata, unul din ei a iesit cu o cirpa sa stearga locul - lasase o urma dupa lovitura ei. Asa ca, nu cred ca patesti ceva daca te dai cu capul de un perete de sticla, poate te alegi doar cu un cucui.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

#cristi202 hahaha. laughing

| LittleSue a răspuns:

Se sparge ghinionu'

| ArcticMonkey a răspuns:

Ti se sparge capul laughing

| AFR81 a răspuns:

Incearca si vei afla.