Daca-i poza ta la avatar, pot sa te servesc cu oricare din aceste cerinte!(doar la poza, ca in realitate ajung ca si Base la ziar ca a omorat o musca!)
Buna intrebare ![]()
ma feream la voi
Cred că trebuie ales un " voluntar " conform reciprocei UPT la TPU, adică unul pentru toţi.
Deja am un mesaj de la un chior care vrea să doneze un ochi, un ciung care ar fi de acord în principiu să - şi rupă o mână şi un olog care a promis că ne cedează pentru rupere un picior de lemn.
2 l-am avut.De doua ori chiar, cred ca as vrea sa vad cum e prima, as face un test, la cate picioare in ghips in gura rezista un om...
Daca esti sado -masochist incearca sa folosesti bice, catuse... nu trebuie sa se ajunga la variantele 1, 2 sau 3, nu de alta da o data rupi un picior, alta data o mana, alta data scoti un ochi si uite asa peste ceva timp nu o sa mai ai nimic de rupt sau scos.
P.S: varianta a 2-a
Buna alegere domnule
)
Domnisoara*
Un picior rupt, dar cu o singura conditie.Toti in afara de mine sa fie grasi.
Stii, in caz ca ma alearga careva.
Un picior rupt in nici un caz! Dacă am nevoie la baie?
O mână ruptă...deja mi-am rupt una si nu mai vreau.
Un ochi scos...bleahhhhhhhhh
Totusi ar fi amuzant să-mi rup colonul(nu coloana, colonul).
Pai cred ca ar fi mai amuzant sa-ti scot un ochi decat sa-ti rup o mana sau un picior.
Un ochi scos pentru ca as purta petic si de cand eram mica am vrut sa fiu piraterita!
"si sper ca nu o sa puneti raspunsuri de genu"niciuna"
Niciuna. 3
2. o mana rupta si de preferabil dreapta ca sa nu mai trebuiasca sa imi scriu temele astea plictisitoare care mi le da la scoala
LisaJulie întreabă: