anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce s-a ales de lumea asta, domnule!
Stăteam duminică în biserică, la o slujbă şi un domn de langă mine îşi scoate berea, o desface şi începe să bea... Să-mi scap ţigara din mană, nu alta!

Răspuns Câştigător
| drogh a răspuns:

Şi ai scăpat ţigarea din mână? A nimerit cumva în berea lui? Pfff, ce păcat. Şi nu faptul că fumezi în biserică, ci păcat de biata ţigare că a fost lăsată neterminată!

| CristinutzaPisicuta1 a răspuns (pentru drogh):

Tu esti prost ca moartea adica scapa tigara in biserica si tu iti bati joc de sfantul nostru Dumnezeu esti ba prost de pute locu in care stai

| drogh a răspuns (pentru CristinutzaPisicuta1):

În primul rând mai uşor cu jignirile şi în al doilea rând e categoria Trivia Amuzante. Sunt credincioasă, chiar foarte mult, şi n-aş avea motive să-mi bat joc mai ales că totul are o limită, dar puţine zâmbete nu strică cu nimic. Şi în plus e ceva virtual, toată lumea poate posta ce doreşte. Altceva mai ai de comentat?

| CristinutzaPisicuta1 a răspuns (pentru drogh):

Da mai am de comentat ceva nu conteaza de ce categorie e sau altceva doar vorbim despre biserica mai.

| madyddd a răspuns (pentru CristinutzaPisicuta1):

Băi, pisicuto, stai relax ca nu s-a luat nimeni de biserica. Mai uita-te o data la categorie si dupa vino aici cu comentari. Acum ai priceput?! happy

14 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

O,dar vai, câtă nesimțire.

| anad a răspuns:

Dar preotul? Era cel din bancul cu votca si episcopul? http://www.fhm.ro/news/banca-de-bancuri/efectul-vodcii-2076297

| CristinutzaPisicuta1 a răspuns (pentru anad):

Ce gluma proasta a fost...

| anad a răspuns (pentru CristinutzaPisicuta1):

La Trivia/Amuzante se spun glume si bancuri. Nu am intrat nicicand la Religie sa comentez despre credinta si sa critic pe cineva. Nu ai dreptul sa-mi impui ce sa cred si ce glume sa fac aici la aceasta categorie!

| madyddd a răspuns (pentru anad):

Las-o balta! "pisicuta" e un caz inchis.
Nu-ti consuma energia degeaba! happy

| anad a răspuns (pentru madyddd):

Ai dreptate! Mersi!

| Ashadow a răspuns:

Ete p***, am scapat seringa cand am citit

| foxsilver a răspuns:

Data viitoare fa si baloane din guma de mestecat, sa vezi cum iti trece de mirare!laughing

| šïηηεr a răspuns:

Mestecai gumă roz sau albă?

| Белый a răspuns:

Ei cum gluma e buna...in realitate nimeni nu fumeaza si nu bea in bisericawinking