Şi ai scăpat ţigarea din mână? A nimerit cumva în berea lui? Pfff, ce păcat. Şi nu faptul că fumezi în biserică, ci păcat de biata ţigare că a fost lăsată neterminată!
Tu esti prost ca moartea adica scapa tigara in biserica si tu iti bati joc de sfantul nostru Dumnezeu esti ba prost de pute locu in care stai
În primul rând mai uşor cu jignirile şi în al doilea rând e categoria Trivia Amuzante. Sunt credincioasă, chiar foarte mult, şi n-aş avea motive să-mi bat joc mai ales că totul are o limită, dar puţine zâmbete nu strică cu nimic. Şi în plus e ceva virtual, toată lumea poate posta ce doreşte. Altceva mai ai de comentat?
Da mai am de comentat ceva nu conteaza de ce categorie e sau altceva doar vorbim despre biserica mai.
Băi, pisicuto, stai relax ca nu s-a luat nimeni de biserica. Mai uita-te o data la categorie si dupa vino aici cu comentari. Acum ai priceput?!
Dar preotul? Era cel din bancul cu votca si episcopul? http://www.fhm.ro/news/banca-de-bancuri/efectul-vodcii-2076297
Ce gluma proasta a fost...
La Trivia/Amuzante se spun glume si bancuri. Nu am intrat nicicand la Religie sa comentez despre credinta si sa critic pe cineva. Nu ai dreptul sa-mi impui ce sa cred si ce glume sa fac aici la aceasta categorie!
Data viitoare fa si baloane din guma de mestecat, sa vezi cum iti trece de mirare!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: