Mosu'ar deveni deghizat mai"infricosator" si ar batea la usi "imi dati sau vi-o luati"
Mos Craciun ar avea colti de vampir si ar lasa sub pom(sau in el) cate un liliac micut si tare dragalas.
Amesteca ciocolata cu otet.Ce rezulta?(bleahh/cah)Asa si cu Craciunul si Halloweenul.
Doamne fereste.
Desi, uneori se cam intampla.
Gandeste-te la cei care se imbata la colindat, devin niste zombii.
Http://imgur.com/gallery/HbP8r
Popa ar avea mai multe de stropit (ouă, cozonac+dovleci) cu aghiazmă, și în loc de fețe de draci, prin puterea lui dumnezeu vor apărea îngerași pe dovleac.
Nu ar mai exista pastele
. Hmmm, mi se pare interesant, mergi la colindat dar in loc de bani iti da bomboane
, deci ar fi foarte nasol.
Ai gasi in loc de jucarii o papusa voodoo, niste oase si alte chestii. Iar in loc de dulciuri... Euugh! Viermi! ![]()
Si, ma rog. Mai multe combinatii, dar nu imi vin in minte toate! ![]()
A! Da! Am putea impodobi in loc de brad altceva... Cum ar fi un copat de-ala uscat, fara frunze, urat si infricosatooor! ![]()
Daca ma mai intrebi imi mai vin idei. Am destul de multe dar nu sunt puse in ordine
Ar fi acelasi mosulet dragut care ne-ar da mai multe bomboane si la usa ar zice: "Imi dati sau va dau?" (faza cu "va dau" e mai tare decat "imi dati"). Mda.
Nu s-ar intampla asta niciodata. pentru ca nu te-ar lasa Chuck Norris (deoarece lui ii plac ambele separate cum sunt ele)
Va veni Mosh Craciun si te va improsca casa cu oua si hirtie de veceu ca cadou! hahahahahahahhaahha
LisaJulie întreabă: