| ady123 a întrebat:

Ce s-ar intampla daca Halloweenul s-ar combina cu Craciunul?

Răspuns Câştigător
| zekor a răspuns:

Mosu'ar deveni deghizat mai"infricosator" si ar batea la usi "imi dati sau vi-o luati" happy

25 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Se vede ca nu stii cum sarbatoresc eu craciunul...

| pisoias a răspuns:

Mos Craciun ar avea colti de vampir si ar lasa sub pom(sau in el) cate un liliac micut si tare dragalas.

| Elly213 a răspuns:

Mos Craciun cu un singur ochi si sange prin cadouri!laughing)))

| robijam a răspuns:

= sarbatoare 100% satanista laughing

| Aneurysm a răspuns (pentru robijam):

Confrom Dex:
SATANÍST, -Ă adj. referitor la satanism. (< engl. satanist)

Are legătură ceea ce ai zis cu ceea ce am zis anterior? De ce dracu' foloseşti cuvinte fără sens? Prea multe întrebări. Eşti degeaba...

| Fiction a răspuns (pentru robijam):

Halloweenyl nu e o sarbatoare satanista.E o traditie de-a americanilor.Ei spun ca in noaptea de 31 octombrie spiritele rele coboara pe pamant si fac necazuri.De aceea, oamenii se deghizeaza in fantome, zombi, etc. pentru a speria spiritele.

| Aneurysm a răspuns (pentru robijam):

Dar aia e doar opinia unui trist...

| єχcєєℓ a răspuns:

Amesteca ciocolata cu otet.Ce rezulta?(bleahh/cah)Asa si cu Craciunul si Halloweenul.

| h3r a răspuns:

Doamne fereste.
Desi, uneori se cam intampla.
Gandeste-te la cei care se imbata la colindat, devin niste zombii.

| Xtadelo a răspuns:

S-ar casatori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://imgur.com/gallery/HbP8r
Popa ar avea mai multe de stropit (ouă, cozonac+dovleci) cu aghiazmă, și în loc de fețe de draci, prin puterea lui dumnezeu vor apărea îngerași pe dovleac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haliloinul+Craciun = Paste fericit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare branza. Decoram bradul cu dovleci in loc de globulete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil mi-aş aduce şi eu aminte că există Halloween.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uită-te la "The Nightmare Before Christmas" pentru a afla răspunsul.

| umbrax a răspuns:

Ar cam fii ca in desenul ala the nightmare before christmas

| OskarRM a răspuns:

Ar veni Apocalipsa, nimic grav.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Nu ar mai exista pastele laughing. Hmmm, mi se pare interesant, mergi la colindat dar in loc de bani iti da bomboane crying, deci ar fi foarte nasol.

Răspuns utilizator avertizat
| ℓαυrıtα a răspuns:

Ar fi ca in filmul cosmarul din naintea craciunului

| Rosé2402 a răspuns:

Ai gasi in loc de jucarii o papusa voodoo, niste oase si alte chestii. Iar in loc de dulciuri... Euugh! Viermi! laughing

Si, ma rog. Mai multe combinatii, dar nu imi vin in minte toate! rolling on the floor

A! Da! Am putea impodobi in loc de brad altceva... Cum ar fi un copat de-ala uscat, fara frunze, urat si infricosatooor! laughing

Daca ma mai intrebi imi mai vin idei. Am destul de multe dar nu sunt puse in ordinelaughing

| pзαch a răspuns:

Ar fi acelasi mosulet dragut care ne-ar da mai multe bomboane si la usa ar zice: "Imi dati sau va dau?" (faza cu "va dau" e mai tare decat "imi dati"). Mda.

| Intrebari200 a răspuns:

Nu s-ar intampla asta niciodata. pentru ca nu te-ar lasa Chuck Norris (deoarece lui ii plac ambele separate cum sunt ele)

| saneok275 a răspuns:

Va veni Mosh Craciun si te va improsca casa cu oua si hirtie de veceu ca cadou! hahahahahahahhaahhabig grin

Întrebări similare