2 fantome discutau pe un gard, la un moment dat una din ele intreaba:
-Auzi... tu crezi in oameni?!
Două fantome se întîlnesc la poarta cimitirului:
- Ieşim la o plimbare? întreabă una.
- Sigur, dar aşteaptă o clipă...
- De ce naiba ai luat şi piatra funerară cu tine?
- Pentru că nu îmi place să mă plimb seara fără buletin.
Era Odata DoUa Fantoma. Unu intreaba:
-Ma Da Ce Puti Asa?![]()
-Pai Nu M-am Mai Spalat De vreo 27 De ani
)
Era odata la un hotel un francez, Bula, si un rrom.Francezul intreaba:este pe aici o camera libera? Un om raspunde:da este o cmera libera, dar fii atent pentru ca la ora 12 apare o fantoma.
Intra in camera la ora 12, si spune:sunt fantoma cu un singur ochi! El sare pe geam. Urmeaza Bula. intreaba aceeasi chestie:ca ii raspunde tot omul ala si e o fantoma la ora 12.
Sunt fantoma cu un singur ochi! Sare pe geam. Acum insfarsit apare tiganul.Omul acela raspunde tot asa ca e o fantoma la ora 12. Sunt fantoma cu un singur ochi mov! Tiganul raspunde:ia mai taci fantomo ca a-ti invinetesc si celalalt ochi!
Doua fantome iese din groapa una o in treaba? ce ce faci ma te plimbi cu crucea? ma baiete
O fantoma vine la docto si-l intreaba:
- Doctore eu nu stiu ce sa mai fac.
la care doctoru zice:
- Mai sperie si tu pe cineva din familia ta.
Intr-un cimitir, un gropar sapa o groapa. In spatele lui un schelet il bate pe umar. Groparu se intoarce, se uita la el. si sapa in continuare. Scheletu il mai bate odata... groparu nici nu se mai intoarce. Scheletu zice in sinea lui:
-Asta e obisnuit cu chestii din astea. ia sa ma duc eu in oras sa sperii pe altii!
Scheletu da sa sara gardu cimitirului si POOC se trezeste cu o lopata dupa ceafa, si groparu ii zice:
-Ne jucam, ne jucam, da, nu parasim incinta!
Ala cu "buletinul" e unul din cele mai bune bancuri cu/despre fantome.
O fantoma apare intr-un cavou si zice "Buhuhuu, de 300 de ani bantui sa-mi castig inexistenta!" La un moment dat apar doi oameni. Brusc, se aude un zgomot. Unul din ei il intreaba pe celalalt: "Tu ai auzit ceva?". Fantoma, iritata: "Pai ce sa fac daca rudele imi dau de mancare doar fasole!".
Doi scheleti in cimitir se gandeau cum sa faca sa il sperie pe paznic.
primul:Ma ia o tigara si te duci cand e la intuneric si ii ceri foc ca atunci cand o sa aprinda pricheta te vede si se sperie.
Zis si facut, ia tigarea si se duce.
Scheletul:nu te supara ai un foc?
Paznicul :da imediat aprinzandui tigara, cand il vede :O ii zice. bai omule dupa ce ca esti slab de au ramas numai oasele de tine mai si fumezi
Ce faci ma?
bine ma p'aici, astept sa vad unde ajung in rai sau iad... tu?
eu?! eu imi traiesc viata!
Ce faci fat`oooo
)))))pe cine ai speriat in ultima vreme
)))pe LAURETIU fata
! te pupiq:*!
Donovan întreabă:
Valentin_1025 întreabă:
andrei321 întreabă:
LisaJulie întreabă: