Cred ca e ceva in legatura cu rastafarienismul sau cu Proxima Centauri.Una din doua.
Scuza fiecărui profesor pentru ca elevul să nu stea liniștit acasă și să uite că are o școală.
Teme=o adunatura de litere, cifre si formule care iti umplu timpul degeaba, cand poti sa le faci si cu privirea.
In plus consumi si o gramada de pasta si hartie(daaaa' ca mai si ne invata sa fim ecologisti, cica; cand eu consum caiete intregi).
Crima asupra copiilor! Si ne invata profa cum sa fim ecologisti! Suntem ecologisti daca stricam foiile cares facute din copaci pe niste metode de tortura!
Cea mai cruda tortura care nu te lasa sa stai pe net pana nu le termini. Si impreuna cu testele surpriza si notele de 4 fac un trio excelent.
Prostiile alea sunt cele care ne rapesc din timpul pe care l-am putea petrece la calculator
1.crima asupra copiiilor
2.risipa de rezerva pentru stilou
3.ura profesorilor aruncat pe elevi
4. timp prapadit pe scris
Exact! Scuzele astea le gasesc ameicanii!
Definitia nu o stiu pe derost. dar am o graaamadaa! daca vrei iti dau si tie 7 exercitii la romana ca mie imi ajung cate imi mai raman. :-( :-D
Cosmarul oricarui copil care se duce la scoala, insa dupa ce termini scoala o sa iti lipseasca temele.
Titlu: Temele
Definitie: temele sunt cele care nu te lasa sa faci ceva pana nu le termini( ca inghetata)
Proprietati: NICIUNA
profa: sa invatati, copii, ca maine va dau tema!
Da cam asa e! Nu mi-ai mai raspuns la ultimul comentariu... Ai putea te rog!
Pai...care e?
Uita-te la intrebarea cu Tempo si LalaBand
Cea cu Iasi? parca asta era...
Da aia!
LisaJulie întreabă: