| nicusor95 a întrebat:

Ce unditza sa-mi cumpar? vreau sa agat multe fete..si ce momeala sa folosesc? am incercat la rama si nu trage niciuna

21 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ah,adevărul e căăă problema e la tine.

| Felys a răspuns:

I-ati ca undita un mertzan, eu zic ca merge la orice fata si ca rama, cardurile lu taicatu

| DarkBlood32 a răspuns:

O nimica toata. un dldău. e perfect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci iti cumperi o lanseta si ca momeala banii.Fir Intinslaughing

| iKeel a răspuns:

Spânzură-te şi o să vezi câte fete agăţi.

| selysol a răspuns:

Agata o poza cu fuego.

| Fiction a răspuns (pentru selysol):

Rezultatul o sa fie contrar laughing

| selysol a răspuns (pentru Fiction):

Asta era ideeastraight face

| AlbaAura a răspuns:

O undita cu carlig pentru pestioaice de prada.Ca momeala cel mai indicat este sa folosesti euroii.Cand le ai pe astea nu conteaza in ce ape pescuiesti.

| OmuFoarfeca a răspuns:

Incearca cu o bancnota...laughing

| leftside a răspuns:

Agata 10 lei in ac si prinzi o remorca rolling on the floor
Fir intins!

| Exxtremus a răspuns:

Ce frate asa greu?laughing Iei 50 lei pui in ac => Acul legat de ata => Ata legata de batlaughingSi prinzi cu kgwinking Bafta...happy

| AlExFr3Sh a răspuns:

Ma baiete prinde un biban si aratal fetelor. daca e mic dal dracu. daca e mare aratal laughing

| Denny98 a răspuns:

Daca vrei sa ''agati fete nu o sa mearga niciodata asa ca mai bine te-ai coporta frumos cu fetele si ele o sa vina la tine!

| Reginald a răspuns (pentru Denny98):

Eu ma comport frumos, si nu trage nimic... Nu vrei sa-mi explici ce inseamna sa ma comport furmos? Astfel cred ca te-ai comporta frumos.

| Denny98 a răspuns (pentru Reginald):

Pai sa te comporti frumos adica sa le spui vorbe frumoase si sa le ajuti sa le intelegi!

| nicusor95 explică (pentru Denny98):

Si cum le mai dam la biboasca?laughing

| Denny98 a răspuns (pentru nicusor95):

Pai nu le mai dai ca ar fi nasol asa ca nu te-as sfatui!

| nicusor95 explică (pentru Denny98):

Si lor le place sa le smotocesc vaginul erotic..sa le duc pe tainele placerii....sa bag veverita in scorbura, sa dau englezu la maimute.e o placere

| Denny98 a răspuns (pentru nicusor95):

Doamne mda ma rog faci ce vrei esti prea interesat de asa ceva si se numeste nebunie curata dar in fine faci ce vrei crede-ma faci o mare greseala daca gandesti asa de urat!