Nu incerci deloc sa pari cool! E bine ca nu vrei sa pari altceva decat esti, insa ai grija sa nu iti neglijezi aspectul. E cool sa nu vrei sa fii cool!
Ai obtinut acelasi rezultat ca 60% din utilizatorii care au facut acest test
Nu incerci deloc sa pari cool! E bine ca nu vrei sa pari altceva decat esti, insa ai grija sa nu iti neglijezi aspectul. E cool sa nu vrei sa fii cool!
Totusi, sunt mai cool decat cel ce a facut testul. citez:
"pentru ai impresiona pe altii?"
Clar, pronumele s-a contopit in verbul "a avea".
Rezultatul tau:
Ai obtinut acelasi rezultat ca 60% din utilizatorii care au facut acest test.
Buna! la fel ca si tie :Rezultatul tau:
Te straduiesti mult prea mult ca sa pari cool! Ai face bine sa o lasi mai moale. Nu de altceva, dar s-ar putea ca in loc sa fii cool sa pari a fi un clovn.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 40% din utilizatorii care au facut acest test.
ce porcarie
Am facut toate testele de pe clopotel
sunt super
si mie mi-a iesit la fel ca tine :p
Mie mi-a iesit asta:Te straduiesti mult prea mult ca sa pari cool! Ai face bine sa o lasi mai moale. Nu de altceva, dar s-ar putea ca in loc sa fii cool sa pari a fi un clovn.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 40% din utilizatorii care au facut acest test.
Imi place sa fiu foarte cool chiar si cand ies la gunoi.
E bine ca nu vrei sa pari altceva decat esti, insa ai grija sa nu iti neglijezi aspectul. E cool sa nu vrei sa fii cool! Ai obtinut acelasi rezultat ca 61% din utilizatorii care au facut acest test.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 60% din utilizatorii care au facut acest test
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: