| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Ce v-a iesit la test? http://www.clopotel.ro/......i_cool-384

Mie:Nu incerci deloc sa pari cool! E bine ca nu vrei sa pari altceva decat esti, insa ai grija sa nu iti neglijezi aspectul. E cool sa nu vrei sa fii cool!

15 răspunsuri:
| Pralină a răspuns:

Nu incerci deloc sa pari cool! E bine ca nu vrei sa pari altceva decat esti, insa ai grija sa nu iti neglijezi aspectul. E cool sa nu vrei sa fii cool!

Ai obtinut acelasi rezultat ca 60% din utilizatorii care au facut acest test

| marrr a răspuns:

Nu incerci deloc sa pari cool! E bine ca nu vrei sa pari altceva decat esti, insa ai grija sa nu iti neglijezi aspectul. E cool sa nu vrei sa fii cool!
Totusi, sunt mai cool decat cel ce a facut testul. citez:
"pentru ai impresiona pe altii?"
Clar, pronumele s-a contopit in verbul "a avea".

| BruneTTe a răspuns:

Rezultatul tau:

Ai obtinut acelasi rezultat ca 60% din utilizatorii care au facut acest test.

| Cσσкiє a răspuns:

Acelaşi rezultat ca ţie şi ca 60 la sută dintre cei care au făcut acel test.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! la fel ca si tie :Rezultatul tau:

| rockelle75 a răspuns:

Te straduiesti mult prea mult ca sa pari cool! Ai face bine sa o lasi mai moale. Nu de altceva, dar s-ar putea ca in loc sa fii cool sa pari a fi un clovn.

Ai obtinut acelasi rezultat ca 40% din utilizatorii care au facut acest test. laughing ce porcarie

| Derye a răspuns:

Sunt prea cool ca sa mi se reaminteasca. cool

| Nicolelenaa a răspuns:

Am facut toate testele de pe clopotel
sunt super

si mie mi-a iesit la fel ca tine :p

| HaruhiFujioka a răspuns:

| Biby a răspuns:

Mie mi-a iesit asta:Te straduiesti mult prea mult ca sa pari cool! Ai face bine sa o lasi mai moale. Nu de altceva, dar s-ar putea ca in loc sa fii cool sa pari a fi un clovn.

Ai obtinut acelasi rezultat ca 40% din utilizatorii care au facut acest test.
Imi place sa fiu foarte cool chiar si cand ies la gunoi.sad

| TeO_3022 a răspuns:

60% (Nu incerci deloc sa pari cool...)

| IuliaAkaTrixxie a răspuns:

E bine ca nu vrei sa pari altceva decat esti, insa ai grija sa nu iti neglijezi aspectul. E cool sa nu vrei sa fii cool! Ai obtinut acelasi rezultat ca 61% din utilizatorii care au facut acest test.

| Duudy a răspuns:

Ai obtinut acelasi rezultat ca 60% din utilizatorii care au facut acest test
big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai obtinut acelasi rezultat ca 60% din utilizatorii care au facut acest test!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezultatul tau:

hee hee