Orgasmul vecinei din fiecare noapte pe care nu si-l poate stapani. La 1-2 noaptea trebuie' sa aud cum se f*** ea. Si...manelele lor.
Sper doamne sa ii calce tramvaiul. Mai scapa lumea de niste monstri.
Mi-au otrăvit toți câinii pe care i-am avut până acum.Toată copilăria mi-a fost presărată cu câini morți. Poate fi clasat drept caz penal, iar supus legii chiar pedepsit.So,dă-mi funda, altfel câinii mei au murit în zadar.
Uau... ce traumă, ce chin.
ţineai mult la acei câini, nu?
Cine n-ar ține la câinele lui? Și iată unul dintre motivele pentru care NoChanceForUs e un nesimțit fără inimă.
Şi care sunt celelalte motive?
Presupun că le voi divulga în testament, prietene...
Aia de jos nu ma prea deranjeaza... ca sunt morti.(uneori mai scartie usile). Aia de sus ma deranjeza destul de mult. Cred ca au facut ori un experiment genetic ori o orgie ca au mai degraba un cal decat un copil de 2 ani. Macar stiam cand era ora 10 pentru ca auzeam genericul de la Pokemon.
Ma rog, sunt intr-un bloc de pensionari, deci nu pot sa-mi dau seama de ce nu suna la politie cand dau muzica la maxim/sar/cant(cu voce de capra)/etcetera. Cred ca au anchilozat si nu pot sa se mai miste, altfel ma executau.
Pai langa mine sta o... cu mufa sparta.
In stanga niste oameni draguti.
Dedesubt...
Deasupra e cel mai tare. E podul.
Eu nu am nimic cu vecinii. Vizavi de mine e un tocilar de care fac misto in fiecare zi si la etaju 8 mai e si un tip dragut. Ce imi mai pot dori?
Bine, problemele sunt cu restul blocului care ii zic lui tata sa ma duca la orfelinat... dar ce sa-i faci, in blocul celalalt au facut reclamatii la politie de la muzica si celelalte. Daca m-ati fi vazut, cand a venit politistu la mine la usa si eram singura i-am deschis si am zis " Ce faci fata? Vrei o cana de zahar? Daca da n-ai nimerit la magazin. PA!"
Mda,am noroc,în Franța există reguli, bla bla bla cu liniștea "publică". Oricum, ăia de sus țipă unii la alții 25/24 h(nu-i nimic,am ce face când mă culc).ăia de jos se mută... lângă noi stau niște oameni destul de drăguți,dar mereu fac mâncare,și... pute.![]()
No way, am vecini destul de ok, dar se enervează când ascult muzică.
De exemplu, azi au dat o mica(mare) petrecere, care tine de la 5 pana acum, cu manele, lautareasca si alte cacatele. In rest, ala de vizavi e de treaba, are un catel care pazeste si casa noastra( al nostru nu-i in stare), iar aia de pe dreapta, ce sa zic, au un copil prost, de 9 ani care vine si se da cu bicicleta in fata casei si arunc cu pietre in el, cand n-am ce face.
Cam atat.
Sunt super curiosi.Mereu ma intreaba unde am mers, ce am cumparat, unde merg
Sunt enervanti.Astia de la parter dau petreceri la greu si muzica desigur e tare, in rest vecinii de la etajul meu sunt ok.
Iar in blocul din fata mea e una care da cu aspiratorul tot timpul si ea sta la parter si noi la patru si se aude![]()
Eh cam asta e
LisaJulie întreabă: