| madyddd a întrebat:

Ce vrea să spună un bărbat care îţi gâfâie prin pat, se agită fără să-şi găsească locul şi mormăie ceva ce poate să însemne o chemare tandră?rolling on the floor))

Răspuns Câştigător
| LittleSue a răspuns:

Ca mai are un colt de patura si vrei sa i'l iei si pe ala?

9 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dacă nu i-ai dat să mănânce.

| AikkoxD a răspuns:

Are gaze.

| Floris83 a răspuns:

Dacă ești așa aproape și-i auzi gâfâitul, de ce nu-l întrebi personal, că nu au toți aceleași frămîntări tandre, cum le zici tu! Poate se gîndește la greutatea zilei ce a trecut sau a celei care urmează, ori îl doare capul, e răcit, destule motive sau dacă tu ai nevoie de tandrețea unuia care-ți lipsește, e altă ciorbă de pește, printre întrebările și răspunsurile utilizatorilor se poate întrevedea oarecum, părți din caracterul lui!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Tu parca erai cu fetele, ce cauta un barbat la tine in pat

| Ţăpeşu a răspuns:

Vrea să spună că nu s-a săturat la masă şi te înjură într-un fel mai frumos.

| Motanul239 a răspuns:

Vrea sa spuna sa te dai mai incolo sau sa ii dai un pahar de apalaughing

| ŦΛהĩαՀyNøĩƊЇ乇 a răspuns:

Sufera din dragoste sau.ori isi face masturbarea de zihappy

| CanutaOmsucit a răspuns:

Ti s-a inamplat?

| roataseintoarceintotdeauna a răspuns:

Hey big grin nu ma lasa sa ti trimit msj sad asa ca iti las aici raspunsul, am ajuns din intamplare la profilul tau si a lui "directdinberceni92" am citit intrebari, raspunsuri date de voi am vz cat de bine va intelegeti big grin am citit si ultima intrebare pe care ai pus o si asa am ajuns la concluzia ca esti indragostita lulea de el laughing e adevarat cumva? laughing am reusit sa-ti citesc gandurile?batting eyelashes eu doar am glumit bineinteles happy doar v am citit intrebarile, raspunsurile si mi am dat seama ca sunteti amandoi niste persoane f de treaba, realisti, amuzanti si plini de viata mai rar asa persoane ca voi tongue