| BlackMetalIsMyLife a întrebat:

Cel mai amuzant raspuns primeste funda:X vreau sa aud ceva amuzant, fara prea mult sens, fara normalitate, lipsit de seriozitate, scris cu mainile in buzunar si cu ochii infiptzi in ecran :X dau fundita roz :X

Răspuns Câştigător
| Iulia_1200 a răspuns:

Vrei sa auzi o poveste nesfarsita? happy. Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine...[ etc etc ] Sper sa-ti placa, e amuzant sa zici afara la prieteni

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DoUYa vaGI84 cro4seyU APA MINREL A
p.s. am scris cu gura.tpu cu robotu lui

| WhiteWolf7 a răspuns:

Doi scheleti se trag de piele.

| harciog a răspuns:

M-am dus in piata pentru ca trebuia sa vad cind se ia autobuzul spre parcarea subterana din padurea Girboavele.

| ShimmEr a răspuns:

Ca cand canta cucu`n copac.

| BlackMetalIsMyLife explică:

Scuze ca am zis fundita roz stiu si eu ca e portocaliedar am folosit termenul de fundita roz ca si pe o figura de stil thinking

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

M`am invartit cu scaunul, si cand m`am ridicat, am cazut si am dat cu capul de perete waiting si fix atunci a intrat mama cu tava de prajituri [desi i-am zis ca nu`mi trebuie ] si s`a impiedicat de mine. cand m`am ridicat aveam prajituri in cap frustrated si mama era pe jos!

| Ralucaaaaaaa a răspuns:

Ca tot ai zis de dinti. Cand eram mica, fratemiu mi-a dat un picior in gura.mi-au cazut 3 dinti.

| tikitumba a răspuns:

Lipsit d sens si fara normaliatate : COACAZEE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti multumim pentru raspuns! Inainte de a confirma te rugam sa mai petreci 20 de secunde reviziundu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:
- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.

Iti multumim din suflet pentru dedicarea si implicarea ta

Comunitatea TPU

Iata raspunsul tau:

| RockaruL a răspuns:

Mutul ii spune surdului ca orbul a vazut un mort fugind!
Sa te pis in freza daca nu iti place!

| Mişaaa a răspuns:

Nu ştiu cum ai putea auzi, dacă noi scriem...

| lipitoOarea a răspuns:

...bing - bang, printre copaci...

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Hnfbmkkk
P.S:Am scris cu limba!big grin :p

| Uuuuuuu a răspuns:

Sti care e diferenta dintre pisica si vapor? cu pisica poti sa bati cue dar vaporul are picioare

| papusikatha a răspuns:

Fata-i fata pana fata, si cand fata, fata, fata. happy Ai inteles ceva?