Vrei sa auzi o poveste nesfarsita?
. Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine si cainele mult iubit, a inghitit un os de peste si pe loc el a murit, pescaru l-a ingropat, ia pus o cruce si pe cruce asa scria : Un pescar avea un caine...[ etc etc ] Sper sa-ti placa, e amuzant sa zici afara la prieteni
M-am dus in piata pentru ca trebuia sa vad cind se ia autobuzul spre parcarea subterana din padurea Girboavele.
Scuze ca am zis fundita roz stiu si eu ca e portocaliedar am folosit termenul de fundita roz ca si pe o figura de stil
M`am invartit cu scaunul, si cand m`am ridicat, am cazut si am dat cu capul de perete
si fix atunci a intrat mama cu tava de prajituri [desi i-am zis ca nu`mi trebuie ] si s`a impiedicat de mine. cand m`am ridicat aveam prajituri in cap
si mama era pe jos!
Ca tot ai zis de dinti. Cand eram mica, fratemiu mi-a dat un picior in gura.mi-au cazut 3 dinti.
Ti multumim pentru raspuns! Inainte de a confirma te rugam sa mai petreci 20 de secunde reviziundu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:
- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Iti multumim din suflet pentru dedicarea si implicarea ta
Comunitatea TPU
Iata raspunsul tau:
Mutul ii spune surdului ca orbul a vazut un mort fugind!
Sa te pis in freza daca nu iti place!
Sti care e diferenta dintre pisica si vapor? cu pisica poti sa bati cue dar vaporul are picioare
LisaJulie întreabă: