anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cica in momentul cind bei apa la ciine sau maninci de pe jos devii extrem de recalcitrant si iese cearta. O fi adevarat?

Răspuns Câştigător
| hominid dreak a răspuns:

Da apa mai multa la caine, ce dracu ii dai cu portia.Nu poate si el potaia sa-si invite prietenii la un pahar de apa ca nu are destula. E normal sa-si apere blidul cu apa daca tu ii pui apometru.

10 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Ai baut apa cainelui si acum esti nervos?laughing

| elena a răspuns:

Normal ca iese cu cearta, cand un blanos ca tine bea apa sau mananca mancarea unui alt blanos, dar mult mult mai mare. Este adevarat.

| tarziu a răspuns:

I'am furat o data osul cainelui si a iesit o cearta. Se pare CA CAinele astepta de mult ocazia!

April
| April a răspuns:

Foarte adevarat:daca numai ai schita tentativa de a bea apa cainelui, s-ar putea lasa nu doar cu cearta
:s-ar putea sa fii nevoit sa-ti cumperi si pantaloni noi, iar daca mananci de pe jos, te va trimite sigur nevasta sa te speli bine pe dinti cu Sansodyne si sa te clatesti cu Oral-b.In orice situatie, se lasa cu necaz!

| thegreenalien a răspuns:

Incearca tu si ne zici si noua dupa

| deathlord a răspuns:

Dupa tonul tau cred ca da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce esti nervos hircioage?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum sunt calm dar ieri un timpit a baut apa ciinelui si a mai mincat si de pe jos nenorocitul.Parca nu-i ajungea numai una.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc dar nu cred ca o mai face de acum.Adeca n-o sa mai bea apa la ciine sa fie recalcitrant.Si-a dat seama subit ca e mai bine sa fii calm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deatatia caini, prind a musca harciogii. Ar trebui sa pun batul pe ei.Isi fura tot, se cearta toti ca blegii.cand te gandesti, ca-s doar niste catei.