Dupa parerea mea, tupeul e folosit de oamenii frustrati, care vor cu orice pret sa arate ca sunt pe o treapta mai sus decat restul. De aceea apeleaza la tupeu, sa isi arate oarecum superioritatea pe care nu o vor dobandi niciodata. Desigur, tupeul e o modalitate prea ieftina pentru a`ti forma ideea gresita ca esti in fruntea unei ierarhii, dar tupeistii cred ca ar trebui sa ia in considerare faptul ca alti oameni... nu agreeaza tupeul prea tare. Consider ca e mai ok sa lasam tupeul acasa si sa imbratisam vorbitul pe un ton calm. Ne ajuta mai mult
Gasesc tupeul ca fiind un defect, si tocmai de aceea il reprim. Dar cand e cazul sa fiu tupeist, sunt fara jena sau limite.
Doar in fata celor mai slabi(moral) ca mine...in fata celor fitosi:" mamiii!
"
Bro, in dreapta paginii langa "raspunde primul", scrie "discuta live".acela e chatul
Asta imi aduce aminte de ce imi zicea mama mai demult
:
vrei sa ai mai mult tupeu? Trage apa la veceu!
Eu da! uneori mai fuge de langa mine dar am foarte mult tupeu![]()
ursulik cum de nu esti pe chat? hai k te asteptam
Ursulik... dai pe prima pagina... apoi scrie undeva Discuta liber...imediat Raspunde primul...ai vazut?
Tupeu la maxim, trebuie sa ai cohones sa traiesti in vremurile astea, si eu cred ca sunt mai tupeist asa de felul meu
Sincera sa fiu nu prea am tupeu deloc si imi pare rau. Sunt absolut convinsa ca daca as fi avut mai mult curaj sa'mi exprim parerile ar fi fost mai bine. Am observa ca sunt multi prosti cu tupeu care reusesc sa faca mai multe decat un altul care mai are si ceva in cap insa nu suficient curaj.
Tupeu am ceva-ceva, doar k nu mil arat decat cand este cazul.
de obicei imi vad de ale mele pentru ca st un tip de genu "lasa-ma sa te las". nu-mi place sa ma complic.
Tupeu am cva-cva,doar k nu mil arat decat cand este cazul.
de obicei imi vad de ale mele pt k st un tip de genu "lasa-ma sa te las".nu-mi place sa ma complic..
Nu stiu sigur...am foarte mult tupeu cand trebuie sa fac ceva sau sa imi zic o parere cv. dar sunt timida cu baietii:dce zici? e tot tupeu si asta?
LisaJulie întreabă: