Eu cred. Am fost si voi fi mereu cu suflet de copil. Nu imi pasa de ce cred ceilalti. Eu sunt eu si am personalitatea mea.
Mie mi-a zis Iepuraşul că Moş Crăciun nu există. Normal că nu l'am crezut.
Eu cred inca in spiritul craciunului cel de a oferi cadouri si cine stie poate exista si Mos Craciun...:-P
Tu se pare ca nu crezi suficient de mult incat ai nevoie sa iti spunem si noi ca Mos Craciun EXISTA!
Copil fiind îl asteptam pe Nos Craciun[Gerila], acum am devenit un mos cu plete dalbe si de ar fi ca sa ma-nbraci oricand ai spune ca seman leit cu mosul.
Pe mos Craciun il astept de vreo 25 de ani de vreo 7 ani il inteleg ca e roman deci n-are bani.
Eheee voi tineri.Nu stiti ce inseamna lumea sau personajele componente.Mos Craciun e un spirit a existat a fost o legenda,dar acum sa savarsit, poate ca daca mai exista multi dintre voi credeati in adevaratul spirit al craciunului dar, sa stiti ca MOS CRACIUN exista si acum printre sufletele unor persoane cu suflet de copil.Un adevarat inger nu inseamna ca nu exista.Persoana care nu crede va simti ca de craciun totul i se v-a intampla ceva rau.Nimic nu este mai presus decat increderea in sine, si cei care nu cred nu si-au descoperit sufletul cu adevarat si inima.Toti trebuie sa aflam ca ceea ce vrem sa facem daca vom continua si vom depunde efort (nu fizic) ne vom descoperi sufletul credeti-ma.
DianaIsHere123 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: