Un rus, un american si o blonda discuta. Rusul spune:
- Noi am fost primii care am ajuns in spatiu!
Americanul:
- Noi am fost primii care am ajuns pe luna!
Blonda:
- Noi vom fi primele care vom ajunge pe Soare!
Rusul si americanul:
- Nu se poate ajunge pe Soare. Veti arde inainte de a ajunge acolo.
Blonda:
- Dar ce, crezi ca suntem asa de proaste, ne vom duce noaptea...
• Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa:
- Asta pentru ce este, draga?
- Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala?
- A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai!
Pleaca tipa linistita... A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si
mai zdravana in cap.
- Asta pentru ce mai e, dragă?
- Te-a sunat calul!
Sau:
• Alo! Buna ziua! Sunt la radio?
− Da, doamna.
− Adica sunt in direct?
− Da, doamna. Doriti sa faceti o dedicatie?
− Si imi aud vocea si cei din supermarket-uri?
− Da, doamna, spuneti!
− Costele, mama, sa nu mai iei lapte, ca a luat tata!
Buna!
Un iepuras si un ursulet in masina intr-o padure. Conduce ursul ii da asta 100, 160, 200, si opreste la marginea prapastiei si-ntreaba :
Ursul: iepurasule, te-ai pisat pe tine?
Iepurele: DA
ok. Trece si iepurasul la volan ii da si asta 100, 160, 200 si ajunge la prapastie si intreaba :
Iepurasul : Ursule te-ai pisat pe tine?
Ursul: Da
Iepurasul: Bine, pai poti sa te si caci ca nu mai ajung la frana ![]()
![]()
![]()
La asta am ras de nu am mai putut![]()
Merge Ion cu prietenii prin padure si gasesc ciuperci pe care Ion le frige si se pun toti sa manance dar Gheorghe cand sa bage in gura i intreaba pe Ion daca stie daca sunt otravite si ca sa afle ii da la Azorel niste bucati. Daca moare el nu mananca. Dupa 3 ore, cainele nu are nimic si se pun astia sa manance.Baga ei si vine Marie si striga:Iooaaaneee, o muriiiit Azoriiieeeel!
Toti isi fac greata unu la altul, isi baga degetele in gat, se scarbesc si in final vomita dar Ion nu vomita si striga:O sa mor ca si Azoreeeel!
La care Marie
a'l-o calcat masina!
Ursul il tot batea pe iepure deoarece nu purta sapca iar acesta a facut reclamati la leu. Leul revoltat il cheama pe urs:
-Ursule lasa iepurele in pace
-Dar daca nu poarta sapca...
-Gaseste alt subiect cerei apa minerala
-Si daca are?
-Cere plata
-Si daca are?
-Cere biborteni sau altceva
-Si daca are?
-Cere tigari de orice fel, bricheta orice...zis si facut
Se intalneste ursu cu iepurele bineinteles ca acesta ascultase discuta.
-Salut iepure
-Salut
-Ma ai o tigare?
-De care vrei: malboro,camel,kent,LM?
-Lasa.Apa ai?
-De care vrei :minerala,plata, biborteni, izvor?
-Dam foc la tigare.
-De care vrei: bricheta, chibrite, pietre sau bete?
-Ba tu iar nu poti sapca?
Va zic si eu unul dar e cam nasol
bun incepem:
stati sa ma spal pe maini sa nu mi se incinga degetele, sa beau apa sa nu mor de sete si sa ma pisi si sa ma cac ca voi sta mult
:
asa. am revenit
Un tip îşi savurează berea într-un bar. Din dorinţa de a conversa, se apleacă spre femeia solidă de lângă el şi îi spune:
- Vrei să auzi un banc trăznet cu blonde?
Cu o voce răguşită, ea îi răspunde:
- Până să te apuci să spui bancul, cred că ar fi bine să clarific câteva detalii: sunt blondă, am 1, 80 m, 88 kg şi sunt campioană balcanică la judo. Blonda de lângă mine are tot 1, 80 m, 78 kg şi este ofiţer de aviaţie. Cea care stă lângă ea are 1, 85 m, 85 kg, este halterofilă şi, ai ghicit deja, este tot blondă. Ei bine, acum mai vrei să ne spui bancul acela cu blonde?
Omul stă ceva timp şi se gândeşte.
- Nu prea, spune el. N-am chef să explic poanta de trei ori.
Un francez, un chinez, un german, un american si un roman.-francezu:noi avem femei franceze.-chinezu:noi avem covoare chinezesti.-americanu:noi avem viteza americana.-germanu:noi avem tactica germana.-romanu:noi f...m femei frantuzesti pe covoare chinezesti cu viteza americana si tactica germana
Venea bula de la baut si era mort de beat cand ajunge acase se pune intr-un colt si zice:
-Sunt asa de beat ca nu mai vad nici un obiect din casa! si mai tarziu pe la geam trecea un hot su un sac cu toate obiectele si bul nul vedea
Merge un betiv la bar si cere palinca pentru ca are o problema foarte mare, dupa ce o bea cere bere pentru ca are o problema mai mare, dupa ce o bea cere visky, dupa ce o bea cere tigari, dintr-o data barmanul intreaba
-da ce problema ai?
-nu am bani sa platesc ![]()
Merge un betiv la bar si cere palinca pentru ca are o problema foarte mare, dupa ce o bea cere bere pentru ca are o problema mai mare, dupa ce o bea cere visky, dupa ce o bea cere tigari, dintr-o data barmanul intreaba
-da ce problema ai?
-nu am bani sa platesc
Va spun si eu un banc foarte tare
Bula la scoala.
Profesoara intreaba:Bula zi-mi o propozitie.
Bula:Oaia paste.
Profesoara:Bravo Bula.
A doua zi.
Profesoara:Bula zi-mi o propozitie.
Profesoara:Bravo Bula.
A treia zi:
Profesoara:Bula zi o propozitie.
Profesoaia:Bula dar propozitia asta ai mai spus-o.
Bula
a dar asta e alta oaie. ![]()
Asa si? aici esti pe post de comentator sau cum? nu te-a intrebat nimeni
Auzi,eu zic sa nu mai vorbesti asa, da? Eu mi-am spus parerea asa ca nu mai comenta si tu acum sa te crezi...Cu asta inchei discutia! N-am chef sa-ti ascult vorbele tale urate!
Nu cred ca ti-am spus vreun cuvant urat
si uite ca daca vreau comentez cine esti tu pana la urma sa-mi spui mie sa tac? nimeni
daca iti cauti anturaj aiurea mai bine nu mai cauta, nu am chef sa ma cert cu tine, dar gandeste-te ca nu aveai niciun drept sa comentezi te-ai bagat aiurea in vorba
poate altora l-i s-a parut amuzant! bv tie daca nu-ti place tine-ti parerea pentru tine
Tatal lui bula si strula ii cheama pe acestia sa le dea averea! Lui strula ii da casa si averea, iar lui bula o pusca!
Dupa cativa ani cei doi se intalnesc!
Bula plin de aur bijuteri si femei iar strula sarac lipit si cu casa darmata. strula il intreaba pe bula :
-cum ai facut ma tu asa multi bani
-asa siplu m-am dus cu pusca la prima gaura pe care am vazut-o
-am fluierat a iest iepurele pilea am vandut-o carnea am mancat-o
- apoi m-am dus la o gaura mai mare am fluiarat a iest vulpea am inpuscato carnea am mancat-o, pilea am vandut-o!
- intr-un fianl am asuns la o gaura mai mare am fulierat a iest ursu l-am inpuscat etc.
- zice strula: ia da ma si mie pusca aia un an!
Dupa un an iar se intalnesc cei doi strula era in carucior cu picioarele rupte si tot in ghips!
-zice bula ce ai facut ma
-am facut ca tine pana la urs dar dupa aia
am ajuns la o gaura mai mare
am fluierat si dintrodata fluiera si gaura la mine am fulerat iar si gaura a fulerat iar la mine
n-am apucat sa fuier de 3 ori ca a dat trenu peste mine ![]()
![]()
(era al o gaura
de tren
)
LisaJulie întreabă: