1.Băsescu merge să consulte o vrăjitoare. Vrăjitoarea, foarte concentrată, închide ochii şi îi spune :
- Vă văd trecând pe un bulevard foarte mare, într-o maşină decapotabilă şi lumea strigând de bucurie. Băsescu zâmbeste şi o întreabă:
- Deci mulţimea este fericită?
- Da, ca niciodată!
- Şi oamenii aleargă după maşină?
- Da, aleargă în jurul maşinii, ca nebunii. Poliţiei îi este foarte dificil să facă loc maşinii.
- Sunt şi oameni care poarta drapele?
- Da, drapele şi bannere cu cuvinte de speranţă pentru un viitor mai bun.
- Chiar aşa? Şi oamenii strigă, cântă?
- Da, oamenii strigă fraze de speranţă: Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine! Poporul este în sărbătoare.
- Şi eu, eu cum reacţionez la toate astea?
- Nu pot să văd!
- Nu?
- De ce!?
- Coşciugul este închis…
2. Directorul unui internat ii previne pe baieti: - Daca da dracu' si-l prind pe unul din voi in dormitorul fetelor, il amendez cu 10 Euro; a doua oara il ard cu 20 de Euro si a treia oara cu 40 Euro! Din spate, o voce timida: - Dom' director, da' un abonament cat costa?
3.Vine soţul acasă şi-şi întreabă nevasta:
- Ce ai face dacă aş câştiga la Loto?
- Aş lua jumătate şi te-aş părăsi, răspunde soţia.
- Perfect, spune soţul. Am câştigat 12 dolari. Ia 6 şi dispari!
4.Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie... Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:
- Ba, fraiere, uite o poza cu mine!
- Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai!
5.Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l asa, tatal sau il intreaba:
-Ce s-a intamplat, te-a refuzat?
- Da… Mi-a tras si o palma!
- Cum asa? Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!"
- Vai, asta era, am gresit formula.I-am spus "Ai o fata de-mi sta ceasul!"
6.Inaintea anesteziei, pacientul il intreaba pe doctorul chirurg:
-Domnule doctor, ce sanse am?
-Fac operatia asta a suta oara!
-Oh, atunci sunt linistit!
-E si normal! Odata si-odata trebuie sa-mi reuseasca!
7.Ionel si Marioara erau pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, Ionel sare brusc in piscina spitalului si e pe cale sa se inece. Marioara il salveaza. La auzul faptei lui asistenta a ordonat ca Marioara sa fie externata.
- Marioara, am o veste buna si una rea. Cea buna este ca vei fi externata, iar cea rea e ca Ionel s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie.
La aceasta, Marioara raspunse
- Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce
Sper ca te am facut sa razi
Idem-_-
(majusculeleitispunvreo2detepisipemata)
*ii spune lu @NighTy un banc la care nu rade "greu"
*pokerface8-)*
"Eu ti-am spus un banc amuzant.". Comic, asa-i?
P.S.Ai furat avatarul de la Apache.Schimbati-l repede.Repejor!
1.Avatarul nu l-am furat de la cine ziceti voi..."apache" sau cum il cheama
2.Nu dati raspunsuri aiurea.
Un tip se duce la un restaurant si intreaba ce e in meniu. Chelnerul ii spune ca:ciorba de balupa, supa de balupa si friptura de balupa. Omul, curios, comanda din toate. Inainte sa plece il intreaba pe chelner unde e toaleta, la care chelnerul:
-Pai...Iesi afara, faci la stanga, intri in tufis... Scoti balupa si te pisi!
Iti spun eu cateva bancuri. sper sa iti placa:
3 tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba:
- De cate ori v-ati inselat nevestele?
- Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul.
– Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai.
- Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.
- Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. – Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.
- Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai.
Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. – De ce plangi omule? Ce s-a intamplat?
- Uite, a murit nevasta-mea ieri si am vazut-o azi prin Rai pe role
O batranica moare si ajunge la portile raiului unde se intalneste cu Sf. Petru, cand deodata se aude un urlet groaznic venind dinspre rai.
- O vai de mine ce se intampla acolo? spune batranica
- Aaa nu va faceti griji pentru asta, ai gaurim omoplatii la cineva ca sa-i punem aripile de inger,
batranica vadit deranjata de acest fapt se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet :
- Vai de mine dar asta cea mai fost? intreaba batranica
A, o nimica toata, gaurim capul la cineva ca sa-i montam aureola,
batranica dand din cap in semn de dezaprobare spune:
- Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in iad
- Vai dar nu puteti face asa ceva, veti fi sodomizata si violata.
la care batranica raspunde :
Sigur, dar macar am deja gaurile facute!
Doi tineri, in drumul lor spre biserica, unde mergeau sa isi oficieze casatoria, au murit intr-un accident de masina. Ajunsi la poarta raiului, l-au intrebat pe Sfantul Petru daca se pot oficia casatorii si in rai. Sfantul Petru i-a rugat sa astepte un pic pana vine cu raspunsul. Au asteptat ei o luna, au asteptat doua, pe urma au inceput sa se intrebe ce s-ar intampla daca odata casatoriti nu se vor mai intelege. Dupa inca o luna Sfantul Petru se intoarce,
- "am vesti bune, copii – puteti sa va casatoriti in rai".
- "Bine, dar exista si posibilitatea divortului?"
La care Sfantul Petru,
- "mai, lasati-ma in pace – trei luni am cautat sa gasesc un preot in rai si acum voi imi cereti sa caut si un avocat?"
Sper sa iti placa. Succes!
LisaJulie întreabă: