anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine n`a tras apa? (rasp amuzante!)

Răspuns Câştigător
| Scandura_6838 a răspuns:

Scandura : happy

Johnny: Scandura spune ca persoana care nu a tras apa este cel care a fost ultimul la baie.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mata

| kiky278 a răspuns:

Anonimul... l-am vazut eu ca s-a strikt la stomac ca a mancat un sobolan si a stat toata ziua la baie!

| andreeaemmma a răspuns:

Nu stiu!

| Tweetymrrr a răspuns:

Deci am fost acolo am vazut tot. Un tip a "apostat "toaleta. Deci practic, era acolo si el a fost! Stiu sigurdevil

| alexutza222 a răspuns:

Pisici si bunica... dc?

| Elena1234456 a răspuns:

blushing Nu stiu.Nu ma simt.

| JustMeBăi a răspuns:

Deci practic Zappa n-a apostat apa acum 60 de minute, 1 ora adica...deci 3600 de secunde si cand a vazut W. C.'ul ca nu i s-a tras apa, i'a dat o bata. Zappa s-a enervat si l-a intrebat: "Ba, tu mi'ai dat in antebratu' asta, si mi'ai dat de m'ai julit. Eu m-am chinuit foarte mult sa fac antebratu' asta, si tu'mi dai de ma julesti, trai'ti'ar familia ta sa-ti traiasca.". La care W. C.'ul : "Nu stiu, nu stiu, nu stiu eu d'astea!". Apoi Zappa s-a enervat si i'a dat o perversa ca pe Baia Mare...Si dupa tot W. C.'ul cheama politia, pai ce'i asta?! Ori suntem golani, ori nu mai suntem?!rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| BRG a răspuns:

Un nesimțit nu a tras apa, era prea greu să apese pe buton.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voicu(unu care la ora de germana a venit in clasa, apoi a zis aolo, am uitat sa trag apa)

| NinaParadise0 a răspuns:

Basescu.