Mi se pare foarte distractiv sa te uiti la ei e super comic rad e nu mai pot pentru mine cel mai fain episod a fost onomastica si cel mai naspa pentru mine este episodul: licurici mi se par tare comici
Mata.Se numesc robotzi si m-am saturat de ei ma...toti copacii se uita si ha ha...
P.S. imi place sa pun... ...ie cul
Si cum ti se pare?!
Tu ştii că mai exista şi semne de punctuaţie?
Da stiu si mai gresesc si eu na mare tragedie de parca tu nu mai gresesti toata lumea greseste
Si acum ai gresit.Ai uitat sa pui punctulet
.
Si de data asta ai gresit deci înseamnă că nu greşeşti din neatenţie ci din PROSTIE!
Si trebuie sa pun mereu punct? sau vai n-am pus o virgula e sfarsitul lumii? ia mai taci cartita imputita!
Cartita sa o faci pe.nu mai spun ca ma raporteaza astia.
Nu am spus sa pui fiecare virgulita si asa mai departe. Citeste-ti raspunsul si zi-mi tu ce parere ai despre gramatica ta!
"Mi se pare foarte distractiv sa te uiti la ei e super comic rad e nu mai pot pentru mine cel mai fain episod a fost onomastica si cel mai naspa pentru mine este episodul: licurici mi se par tare comici "
Vorbesti ca maicamea...
Ai dreptate.al tău arată cam aşa http://i39.tinypic.com/2u9pzid.jpg
Oricum nu are rost să mă cert cu copilă care nici nu ştie ce-i cu viaţa ei.
Mi se pare foarte distractiv sa te uiti la ei e super comic rad e nu mai pot pentru mine cel mai fain episod a fost onomastica si cel mai naspa pentru mine este episodul: licurici mi se par tare comici
In afara faptului ca a intervenit cartita aia puturoasa si a stricat farmecul intrebarii, eu ma uit la robotzi si mi se pare "culi"!
)
LisaJulie întreabă: