Nu fii asa sigur.nu ma cunosti, nu m'ai cunoscut nici o data...defapt nimeni nu o va face
Cand nu poti intelege ceva sau pe cineva arunci cu cuvinte aiurea,eu cred ca esti doar un copil,cel care ti-a spus asta a zis-o pentru ca te vede prea plina de tine...e timpul sa te schimbi zic eu, toti suntem egali si nimeni nu este peste nimeni cu nimic, crede-ma doar ca unii au orgoliu si nu au de ce sa il aiba iar altii nu au orgoliu si au cu ce iesi in evidenta; gandeste-te la ce ti-am spus mediteaza putin si o sa gasesti raspunsul.
Auzi in loc sa imi spui sa ma schimb mai bine te-ai schimba tu.nu consider ca am nevoie de nici o schimbare.sunt perfecta asa cum sunt
Hai sa te pis in freza...mai fatuca eu am familia mea tu pana sa ajungi aici mai ai de mancat mult laptic, deci 4 stai jos cu prostioarele tale de egoista.nu esti egoista esti praf ca si mentalitate obosita intre goth si rock.probabil vii dintr-o familie depravata si tu scrii dintr-un internet cafe de pe strada,cum spuneam baga acadeaua in gura si vezi-ti de ale tale, nu ai ajuns inca tu la un nivel de trairi in care sa le stii pe toate, esti doar un copil emo. PUNCT
Ce fite de mosneag care duce lipsa.sarmanul de tine, peste tine au trecut anii si nu s-a lipit nimic
Egocentrică e pe acolo cu narcisistă,nihilismul, din câte te cunosc eu, implică chestii de care tu nici nu ai auzit
"nu ma cunosti, nu m'ai cunoscut nici o data...defapt nimeni nu o va face". Atunci cum vrei sa stim daca esti narcisista, egocentrica? Nihilista oricum nu cred
LisaJulie întreabă: