anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva mi-a spus intr'o zi ca sunt egocentrica.Narcisista,nihilista.sunt oare?

Răspuns Câştigător
| Loome a răspuns:

*aduce dictionarul*

9 răspunsuri:
| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Da numai tu stii de-unde sa aflam noi?

| Necrophagist a răspuns:

Egocentrică e pe acolo cu narcisistă,nihilismul, din câte te cunosc eu, implică chestii de care tu nici nu ai auzit

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu fii asa sigur.nu ma cunosti, nu m'ai cunoscut nici o data...defapt nimeni nu o va face

| Simpatic a răspuns:

Cand nu poti intelege ceva sau pe cineva arunci cu cuvinte aiurea,eu cred ca esti doar un copil,cel care ti-a spus asta a zis-o pentru ca te vede prea plina de tine...e timpul sa te schimbi zic eu, toti suntem egali si nimeni nu este peste nimeni cu nimic, crede-ma doar ca unii au orgoliu si nu au de ce sa il aiba iar altii nu au orgoliu si au cu ce iesi in evidenta; gandeste-te la ce ti-am spus mediteaza putin si o sa gasesti raspunsul.

| LiquidFlesh a răspuns:

"nu ma cunosti, nu m'ai cunoscut nici o data...defapt nimeni nu o va face". Atunci cum vrei sa stim daca esti narcisista, egocentrica? Nihilista oricum nu cred happy

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

LiquidFlesh e T/A

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Simpatic):

Auzi in loc sa imi spui sa ma schimb mai bine te-ai schimba tu.nu consider ca am nevoie de nici o schimbare.sunt perfecta asa cum sunt

| Simpatic a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Hai sa te pis in freza...mai fatuca eu am familia mea tu pana sa ajungi aici mai ai de mancat mult laptic, deci 4 stai jos cu prostioarele tale de egoista.nu esti egoista esti praf ca si mentalitate obosita intre goth si rock.probabil vii dintr-o familie depravata si tu scrii dintr-un internet cafe de pe strada,cum spuneam baga acadeaua in gura si vezi-ti de ale tale, nu ai ajuns inca tu la un nivel de trairi in care sa le stii pe toate, esti doar un copil emo. PUNCT

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Simpatic):

Ce fite de mosneag care duce lipsa.sarmanul de tine, peste tine au trecut anii si nu s-a lipit nimic