| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Citat din Jurnalul "mi s-a parut f interesant!"

Rating cu virgine?
Or fi n-or curve fe­te­le din mondenul la zi? Greu de zis, dacă n-ar fi bârfa locului... "Bă, uite unde-a ajuns pocnitoarea aia de la B2! Numai cine n-a vrut nu i-a tras-o... pe-o bere şi o şaormă la Dristor." B2 e blo­cul în care locuieşte poc­ni­toarea. Şa­or­mă­ria e arhicunoscută.

Dar dacă aia nu şi-o trăgea cu tot cartierul pe-o şa­or­mă? Şi dacă era o premiantă, care tocea ca tâmpita în casă, şi tocea, şi tocea, şi dintr-o dată a luat-o amocul de la stimulentele înghiţite ca s-o ţină trează când învăţa pentru teză şi, zic, dintr-o dată, i s-a făcut de mondenităţi şi şi-a trimis o poză sexy la pagina 5 sau la Starea vremii etc. etc. etc... Aşadar, dacă toate astea ar exista, lumea mondenă ar fi gata s-o primească? Altfel: e pregătit domeniul respectiv să facă bani şi cu virgine? Dacă da, cine să le promoveze? De ce? Să vină, la o adică, asistentele tv cu părinţii de mână în crucea nopţii? Să reziste să le ia la mişto panaramele consacrate, să le facă la caterincă vagaboandele dracului, ele ştiindu-se virgine? Şi ce leafă să dai unei virgine să nu discriminezi valoarea consacrată? O negociezi cu părinţii? Dacă virgina nu face rating?

Vrând nevrând, tragi concluzia că panaramele care scandalizează sunt de neînlocuit: fac rating, nu cer mult, stau cum le ceri oricând şi oriunde, îşi ridică poalele în direct. Şi, cum se zice, poala nu ştie carte. Adevăratele valori nici n-au nevoie de carte. Sunt mute, dezbrăcate şi chicotesc tâmp la operatorul care le explorează silicoanele.

Răspuns Câştigător
| Fragile a răspuns:

În sfârşit am găsit şi eu ceva amuzant şi adevărat, şi pe lângă toate astea, şi postat la categoria potrivită. Thumbs up.

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Adevarat graieste gura ta laughing

| Polaris a răspuns:

Ce tot lăbești acolo?

| epurel a răspuns:

Tu tot aici eşti?

Întrebări similare