| RobYnReloaded a întrebat:

Cocalar = individ ce face parte din paria societăţii, răspândit aproape în toată lumea, în unele părţi încă în stare de nomad. Se caracterizează prin deficit de cultură, grandomanie, mitocănie, kitsch. Cocalarul face parte dintr-o specie pentru care, la momentul actual, nu am un nume. Tot ce ştiu este că indivizii ce aparţin acestei specii îmbină înfăţişarea umană cu instinctele unui animal subdezvoltat si turbat. Se fac remarcaţi, de obicei, datorită înfăţişării vulgare şi extravagante însoţite de un sistem de comunicare obscen aparţinând unui dialect special conceput pentru a traspune limbajul mIRC in viaţa de zi cu zi. Un singur tic verbal am descoperit la absolut toţi membrii acestei specii – se foloseşte "sa moara mama" în loc de virgulă sau drept liniuţă de dialog pentru a deschide conversatia. Stilul de viaţă este acela în haită şi fiecare individ are acelaşi motto : "Sunt unicat!". Masculii se manifestă zgomotos la apariţia femelei, denumită piţipoancă sau prinţesă. Stilul vestimentar, atât la femele cât şi la masculi, trebuie să aibă in componenţa sa paietele, ştrasurile şi sclipiciul iar accesoriile care completează aspectul respingător al cocalarului trebuie să fie stridente si de prost gust.

Ce sunt pitzipoancele, dupa dictionar?

13 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Cocalar = Arabella, SexySiRea, Raputinxx, BellaFrumushika.
Cred ca era mai simpla definitia astawinking

| Pufi1999 a răspuns:

Sa moara mama, ca m-ai spart cu faza sa moara mama aia a mai tare sa moara mama in care spuneai ceva de genul "sa moara mama"

| Vizitiul a răspuns:

Dupa dictionarul meu sunt fructe fara coaja. La scurt timp dupa primul contact observ cum intra in putrefactie. Ti-a raspuns un pitiponc. Sunt unicat si de neegalat. Sa moara ce am mai pe interes. Ah, mai era ceva. Le recunosti usor si odata ce le spui sa-si acopere naibii fesele, iar ele merg la magazin si cer un fes. Ceva in genul asta...Atat ca mai si zambesc in coltul gurii, sa arate ca-s pe aceeasi lungime de unda. Vorba aia, cand esti pe langa orarul autogarii, zambeste, si vei ajunge negresit la destinatie.

| Ţepeşu a răspuns (pentru AlinaaAli):

Cred că nu o să-mi mai bat capul cu Arabla că deja mă **** la creiarei şi am chef să-i *** o raportarea futăcioasă. Lipsă de ocupaţiewinking

| AlinaaAli a răspuns (pentru Ţepeşu):

Eu i-am f**** ignorhee hee

| Ţepeşu a răspuns (pentru AlinaaAli):

Ce ignor? Raporteaz-o! Poate scăpăm de tuta aia. Mă bucur că mă are la ignor că dacă o înjuram apoi îmi dădea raport. Aşa că ciocu mic.

| Kazimir a răspuns:

Tl, dr

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Ce? cum? când? unde? cocalar...in blana mea!

| Ţepeşu a răspuns (pentru Kazimir):

Too long, didn't read...

| GhostStar a răspuns:

Sti ca daca eu si tepesul venim la tine acasa in 2 minute ai nevoie de salvare nu?

| Ţepeşu a răspuns (pentru GhostStar):

Nu ştie, las-o să-i stea **** înfiptă în ureche.

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

O asemenea descriere ti-ar trebui tie big grin

| harciog a răspuns:

Nu cunosc decit harciogul, descriere facuta complet de altfel.Stai sa-ti arat lantul de 500g de care n-ai pomenit nimic.