Genial! ...ca de fiecare data. Melodia a completat cu succes aceasta poveste. M-am simtit ca la premiera Titanic-ului. Foarte emotionant, foarte tare... Desenele sunt tot mai profi, iar povestile - tot mai interesante. Ai evoluat foarte mult. Bravo!
Multumesc, Cretaker (pentru tot)! You are the best!
Wow, un sfarsit destul de dragut. Ma asteptam la ceva gen lupta s-a incheiat, binele a castigat si toti merg acasa. Si cand te gandesti ca totul a fost un vis, eh. xD
-uhh- Astept sa vad comm-uri gen : ''Un cadou mai frumos nu puteam primi de Craciun.". I'm so looking forward to it.
So, thank you for taking your time to finish it. =) Btw, your new profile pic is cute. ^^
Felicitari, chiar ma asteptam la alt sfarsit, dar asta rupe ![]()
Si, Lol. Ce a patit poza ta? Daca nu se mai excita ilovecretaker cand te vede? Ce'o sa te faci atunci?
Chiar nu ma asteptam la un asemenea final ![]()
Foarte epic
@tudorrrr dupa ce ca l-ai copiat pe Cretaker pana la cer nu stiu cum de ai pretentia sa mai apari si in comic =\
Superb finalul! Chiar nu ma asteptam...Ne-ai surprins pe toti, Cretaker!
Este cel mai frumos cadou virtual pe care l-am primit vreodata!
Felicitari! ![]()
si
Craciun fericit!
![]()
Baieti, tocmai jucam LittleBigPlanet si trebuie sa va spun ca, creeaza dependenta, e 4:15 si inca joc.
De asemenea, meh, nu stiu despre comic.
Poate or mai aparea, altele, new fresh storyline/plot
Super! Vai de mine, bestiala partea a-6-a!
Nu am aparut in ea, dar mi-a placut mult de tot...
Merry Christmas, Cretaker! Poti sa faci pana la partea 100?
Te rugam! [bine, am luat-o razna]
Craciun fericit!
Tare! A fost super dragut bine realizat dar ma asteptam la alt sfarsit din parea ta
oricum super dragut! Bv! Data viitoare pot sa apar si eu
-
Bravo... Mancam cartofi prajiti si cand am citit faza cu tigara si berea am scuipat de am patat perdeaua ![]()
Frumos inceput, frumos final...
Mai asa, in spiritul craciunului ![]()
Merry Christmas!
Chiar daca ai incetat(sau nu) cu TPU:The Movie...ai face bine sa ne mai bucuri si cu alte creatii in continuare
Craciun fericit!
Oh, holly LOL!
a fost dragut... mi-a placut
ce fata i-ai dat brigaelei
a fost neasteptat...
cum ai putut face un asemenea final?
o sa o pierzi pe Ilovecretaker![]()
Sarbatori fericite, Cretaker! let the Holly LOL be with you!
Mi-a plăcut faza cu utilizatorul "justinel1999". O treabă bine făcută! Felicitări şi sărbători fericite!
Bravo, Cretaker.Ai reusit din nou sa ne inveselesti ziua.Iti multumim si sarbatori fericite!
LisaJulie întreabă: