| IonutantiBieber a întrebat:

Creierul meu ma bate la cap, ce sa fac, vreau sa il schimb, stiti vreun magazin de creiere, as prefera sa nu treaca de 6 bancnote de un infinit.

22 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Fac eu schimb cu tine.

| GroparuVesel a răspuns:

Vino la mine in cimitir si iti dau orice creier doresti.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sper sa nu te bata la fund

| Ashadow a răspuns:

Poate ar fi cazul sa-l folosesti( ca sa poti sa numeri bancnotele de un infinit nu de altceva...)

| W3R4 a răspuns:

Uite o idee:
Dă-ţi doi pumni în cap! Merge de fiecare dată!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Organismul tău nu mai suportă creierul. Trebuie neapărat să te descotoroseşti de el.

| mola a răspuns:

Creieras.

| 00AName00 a răspuns:

Pai am eu de vanzare.Si costa doar doua bancnote de un infinit de lei.

| facepalmlol a răspuns:

Hmm...stiam unul dar, din pacate este 6, 1 bancnote de infinit.Trist,nu?
Dar,am o idee mai buna:du-te baga capu'-n buda, sigur asa-i dai "refresh".

| SilentSuicide a răspuns:

Creierele persoanelor care locuiesc in apropierea sectorului 7 iti apartin. Nu te costa nimic. Doar sa nu uiti sa dai cadravele GroparuluiVesel.

| IonutantiBieber explică (pentru SilentSuicide):

Maine ma duc la Cernobal, vrei sa mergi cu mine, dar sa iti iei si cainele.

| SilentSuicide a răspuns (pentru IonutantiBieber):

Ok, dar sa-ti iei si tu cainele si sa nu uiti de pistoale si cartuse.

Tocmai am primit o misiune, trebuie sa ma duc in Los Angeles deoarece un inger adevarat mi-a zis sa ucid niste oameni imbracati in ingeri deoarece il insulta, ce arme imi recomanzi?

Foloseste pistolul Thunder 50 BMG (Browning Machine Gun) dar cartusele sa fie din argint, nu uita sa-ti iei cainele cu tine ca sa poata vedea spectrele (daca sunt ingeri atunci trebuie sa fie si spectre), si sa iei si o cruce de aur ca sa omori spectrele. Vreau eu aripile spectrelor.
P.S. imi trebuie sangele lor deoarece catzelushului meu ii place sangele angelic dar si sangele de oameni costumati in ingeri.

Ok,cati litri vrei?

Sange angelic vreau 8 stropi, iar sange de spectre vreau 6 stropi.

Vezi ca vin la tine in birou, ca sa-mi dai doua eprubete pentru sangele angelic.

| IAmAFreak a răspuns:

Treci pe la mine, am invatat de la Stein (soul eater) cum sa fac operatii pe creier devil

| Ashadow a răspuns (pentru IAmAFreak):

Deci ai invatat de la un savant nebun caruia ii place doar sa disece si care are un surub enorm in cap cum sa faci operatii pe creier? Genial! Nici macar nu suna dubios. Acum stiu unde sa vin daca am vreodata probleme cu Brian.