...la mine a fost prima zi de liceu, si am in liceu numai rromi si de astia cu bratul cat piciorul! ...sunt mort!
Cum zice si raluk2010, plina de surprize. Avem profi noi.Profu de mate e nou si maine avem prima ora cu el, dar l-am vazut de azi si sincer m-am cam speriat:-s.In rest avem o ora de sport, si noi eram obisnuiti cu 2, deci facem greva(greva foamei
)
Colegi noi nu avem, dar astia care sunt destul de nesuferiti(unii)
Si am fost putin cam tristi, asta a fost ultima data cand primim cartile de inceput de an,,, bla bla.
ps: clasa a 8a
A fost super. Avem 3 colegi noi numai baieti
, unul de la Calafat si trebuie sa recunosc arata bine
, dar chiar nu stie sa socializeze, adica il intreb eu „Vi cu mine si gasca cand scapam de la scoala la Mc?" si el foarte direct"Nu". Adica putea sa raspunda si el cu mai multe cuvinte sau ma rog, nu mai conteaza important este ca a fost o zi chiar reusita.Cum ziceam dupa scoala am fost la Mc si avem un coleg mai "tacanit" adica facea pe acolo ca maimuta
muta scaunele, le muta pe jos adica facea un zgomot de cativa oameni plecasera din cauza lui si cel mai amuzant a fost caci a facut o poza pe sub masa unei colege
. Deci a reusit sa prinda tot inclusiv chilotii(avea fusta)
.
ORIBILA! de dimineata ma trezesc. era sa-mi parlesc pantalonii (vroiam sa le fac un mic retus in ainte sa-i imbrac, am vazut eu ca ceva nu era in regula), apoi in statie mi-au zburat banii din mana. a trebuit sa alerg dupa ei. la careu imi venea soarele in ochi. apoi sa aflam ca ne ducem in clasa cu dirigintii, facem 2 ore de dirigentie iar apoi (colac peste pupaza) ca incepem cu orarul obisnuit. unde mai pui ca orarul nostru era si pana la 3. plus ca mi-era foarte somn. n-am facut mare lucru la orele alea. dar faptul ca stai degeaba acolo te face sa obosesti. la ultima ora nici nu mai stiu ce zicea aia de bio. ori eram cu gandul in alta parte ori dormeam pe mine... aaaa si am vazut si boboceii!
Am inghetat pana au terminat cu discursurile (am stat la umbra clasele V-VIII) si eram degerati cu totii. Diriginta m-a alergat peste tot ca sa fac copii xerox si s-a lasat cu spate indoit (foarte grele manualele)
Ce zi. poate ORA
ca pe urma am fugiiiiiit. repede repede ![]()
cum sa fie. ne-am vazut, ne-am salutat, ne-am pupat si am plecat
La mine a fost bestiala![]()
plina de glume si ras pana la maxim![]()
diriginta cea noua e suuper de treaba
asa ca eu cred ca a fost cea mai tare zi de scoala
Hello!
Cum sa fie, pot spune ca una destul de buna. Am fost foarte relaxata, m`am intalnit cu colegii[de care mi-a fost dor] cu doamna diriginta si cu fosta mea diriginta, pe care o respect foarte mult si am vazut noua mea clasa[care sincer, nu prea ma incanta, dar asta e.
In fine...trebuia sa vina si ziua asta, nu?
:*
te-am pupat. Papa
Eram la soare, la bronzat. o trancanit directoarea, primaru viceprimaru, si ma trezesc eu vorbit langa diriga cu o colega"ba venim maine la scoala? avem un orar de ***" si diriga"deja incepeti?
" nu stiam unde sa mai fug![]()
in clasa diriga zicea ca bacu e din ce in ce mai greu, ca avem multa materie anul asta la romana si doar 3 ore pe saptamana, da ca ea nu vrea sa ne sperie, si iar ma trezesc eu"stati linistita doamna diriginta, neati speriat deja"
de maine, program normal
iar trezit la 6
of doamne:-
A fost super. vroia sa ne tine pana la 14 ca cica facem ore, apoi vine proful de mate in clasa.Noua bineinteles, cand l'am vazut ne-a picat fata, dar ne-a explicat ceva acolo si a spus ca in prima zi ne lasa in pace si ne-am revenit. A stat 10 min cu noi am vb si apoi am vb si cu diriga...si am iesit cu clasa la suc
am avut si un avantaj.Inavatam dimineata ca pe cei de a 9a si a 10a i'au tinut pana la 18
Minunat! un caine s-a luat dupa mine, a intrat in clasa, mi s-au schimbat 4 profesori, orarul e incarcat...adorabil...si totusi a fost o zi destul de OK
Prima zi de liceu, adica in a 9-a, un pic stres (nu-mi gaseam clasa)
intr-un final am zarit-o, sosisem ultima si toata clasa se holba la mine (nasol)culmea era ca cineva a "maincat"doua scaune iar eu si o fata am ramas in picioare, stateam undeva in spate noroc cu un coleg mai traznit care s-a oferit sa stea in locul meu in picioare (nu stiu cu se face ca ma inteleg cu baietii iar cu fetele mai greu)daaaa...ne-au pus sa trancanim cate ceva despre noi (usor)la stiinte sociale sunt copii vorbareti
in rest nebunul clasei a facut misto de numele unor colege dar cine sa se supere cand eram toti pe jos de ras?
Anul asta o sa fie unul comic
Pff... festivitate. dupa am mai stat 3 ore (de la 9 la 12) sa o astept pe mereu intarziata mea diriga.am luat cartile si orarul. mi-am plans de mila...si pe la 1:30 am ajuns in rai (acasa)
Bine! mi-am cunoscut noul diriginte
) mamamia de abia aude sarakul pe asta cre ca o sa-l facem la absente si la motivari. pfuu are 56 de ani :-J ma mir
... la cat de "buna (kumite)" E clasa mea moare in 2 saptamani cu indulgentza
Am crezut ca o sa fie frumoasa dar de cand am mers prima zi la scoala sunt pus pe ganduri rau de tot dar nu de materii sau de ceva.nu stiu la ce ma tot gandesc
Ne-a dat teme!
sa-mi bag picioarele
. sa-mi bag picioarele e o expresie
LisaJulie întreabă: