| skiziiskiz a întrebat:

Cum ar fi, pentru voi, o lume de vis?[funda pentru cel mai cool raspuns]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ti se paraa` extrem de stupid. dar imi imaginez si eu. dupa mintea mea :

In lumea mea vreau sa fie numai soare. Daca ploua, sa ploua cu stropi magici si colorati! Si petalele florilor sa aiba culori diferite. Cand e iarna, zapada sa fie foarte pufoasa si roz laughing As vrea sa am o pisica si un catel. Pisica sa fie roz si cainele albastru laughing Casa mea sa fie facuta in toate culorile si sa aiba 50 incaperi. Scoala mea sa fie la 2 m departare laughing si sa fie din puf rolling on the floor In clasa un covor. Roz. Cu puf. Sa fie si o sala unde sa citim, una in care sa ne distram etc. Nu numai clase intr-un cuvant.

Cam asta e. Ciudata... dar asa o vreau laughing

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dolshedolcik a răspuns:

O lume de vis...sa nu avem dusmani, cei pe care ii iubim sa ne iubeaska si ei sa nu imbatranim.toti sa fim de aceeasi religie, sa fim egali adica fara oameni saraci si oameni bogati sa vorbim doar romana si engleza...alimente, imbracaminte, incaltaminte la un pret nu prea ridikat. dorintele sa se implineaska (cu adevaratbatting eyelashes. sa nu existe tristetea si nici un sentiment ranit.sa numai fie copii rebeli sa nu existe droguri, tigari, bere.sa nu avem sau politie pentru ca totul o sa fie perfect fara criminali hoti.sa nu fie oameni cu probleme psihice sau fizice. si cam atat mi-a venit

| Stefy_5345 a răspuns:

O lume de vis pebtru mine ar fi aia in care oamenii ar putea zbura, nu ar mai trebui sa mancam sau sa bem.ar fi fain daca nu ar mai fi infractori pe planeta sau viata vesnica...:->

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur ca cineva imi apreciaza lumea mea ciudata laughing

| Myuu a răspuns:

O lume in care pot da timpul inapoi ca sa corectez ceea ce am gresit