| PisikaNeagra a întrebat:

Cum credeti ca ar fi viata fara emoticoane? Eu cred ca ar fi cam anosta...

Răspuns Câştigător
| KittyLoveBastet a răspuns:

Ar fi foarte sad. Lumea ar crying. Nimeni nu ar laughing, rolling on the floor sau happy. Ar trebui să scrie *evil face* în loc de devil. Îndragostiții se vor descurca mai greu fără :X, :* sau blushing și poate ar broken heart. Lumea e mai #:-s cu x-(, pentru că nu mai trebuie să scrie *Mă enervezi*. Dacă nu ar fi thinking, lumea ar sta să scrie *Mă gândesc*. :-b nu le-ar simții lipsa, căci ei sunt obișnuiți să scrie mult. x_x o lume fără emoticoane ar fi straight face.
thumbs up emoticoane!

13 răspunsuri:
| Mufl? a răspuns:

Aş abuza steluţele cum am făcut şi până acum...

| Criiiiiiiis a răspuns:

Ar fi la fel.
Mare chestie!

| Polaris a răspuns:

Cum poţi fi aşa stuuuuuupiiiiiiiiiiiidăăăăăăăăăăă?
Tataie-i mama ta, apropo.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Da.cred

| PisikaNeagra explică:

@Raphael
Daca nu ai chef de viata, nu ma mai plictisi tongue

| PisikaNeagra explică:

@Raphael
Asculta tataie, i-a mai lasa-ma cu fitele tale de bosorog... Daca nu ai chef, nu imi raspunde si wave
Daca poti vedea am pus la amuzante intrebarea si vreau raspunsuri vesele nu fite d`astea

| PisikaNeagra explică:

@Sicmao
Era o gluma!
Ce lume!

| PisikaNeagra explică:

@mhn24
stupida e "mama ta"
si ce-i treba ta? te cheama Raphael cumva? cu el aveam treaba, nu cu tine

| Raphael a răspuns:

Iar eu cred ca evolutia a avut unele rateuri... Nu toti au reusit sa se desprinda de maimuta. Cei care s-au transformat si dezvoltat mental au inventat limbajul, scrierea (altii chiar caligrafia, gramatica), muzica, pictura... Dar probabil ca pe astea le consideri mofturi.

| Raphael a răspuns:

Daca era o gluma, nu te ofuscai si nu ma insultai. Probabil tristetea ta e ca nu exista emoticon pentru bosorog! Sau pentru tataie... Te-ai fi exprimat mai cursiv.

| Sicmao a răspuns:

Cum era viata inainte sa descoperi tu messengerul si ca atare emoticoanele? Anosta stiu sigur ca nu. Pa!

| Sabìŋaaa a răspuns:

@KittyLoveBastetNuDivorțează :

Prea tare raspunsul rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce v-ați mai atacat p-aici... dintr-un nimic. Până și la T/A, parcă la S/F nu ar fi destule conflicte.

Întrebări similare